Rikke Rytter

Tabt 5,7 kg. Fedtmassen reduceret med 17 procent. Taljemålet reduceret med 11 centimeter. Konditallet gået fra ”godt” til ”elite” – forbedret med hele 33,5 procent

Mit mål med at melde mig til Lottes bootcamp var følgende:

– Blive fit med en markeret krop inden næste sommer 
– Jeg har altid dyrket sport i en eller anden form – da jeg var ung holdt jeg altid min vægt – den vægt var løbet af sporet trods det at jeg stadigvæk trænede. 
– Det synes jeg var rigtigt træls men gav min aldre skylden – nu var jeg jo blevet 54 og havde passeret overgangsalderen så det er vel det man kan forvente. Men da tøjet for alvor begyndte at stramme – og mit selvværd blev udfordret så måtte noget ske.

Jeg begyndte mit 12 ugers forløb i august men stor iver og en beslutning om at dette projekt skulle have først prioritet i mit liv.

Resultat – Jeg har tabt 5-6 kg og blevet så stærk – ingen topmave – faste baller og en stram overkrop til følge.

Fasten på en uge var sjov – livet uden alkohol og kaffe i 4 uger var en øjenåbner. Jeg har nu introduceret begge dele i mit liv igen men med meget mere fornuft. 

Mine træningsprogrammer var og er effektive – skønt at få en træningsform jeg kan tage med på ferie, i sommerhus, på forretningsrejser ja alle steder. Har netop været en uge i USA med mit arbejde og jeg missede ikke et eneste træningspas – så skønt.  

Jeg sover bedre og har fået så meget positiv energi. 

Endelig sætter jeg stor pris på mine gåture med familie, venner og veninder som sikre at der dagligt kommer mange skridt på skridttælleren.  

Så mit mål om at blive fit inden næste sommer er nået og jeg har værktøjerne til at fortsætte. 

Sidst men ikke mindst er jeg så taknemlig over at overgangsalderen ikke blev min undskyldning.