Pia Thygesen Andersen 

Jeg havde stadigvæk ikke fået flad mave 16 år efter sidste fødsels, og havde ‘mor mave’ selvom jeg er slank, Og trods jeg styrketræner mindst 3 gange om ugen og cykler omkring 75 km om ugen og spiser nogenlunde fornuftigt. Jeg havde ikke trænet maven rigtigt i alle disse år. 

Da jeg startede hos Lotte skulle jeg ‘lære’ at trække vejret ordentligt. Jeg må sige, at det overraskede mig hvor meget de rigtige vejrtrækningsøvelser betyder og det har i den grad hjulpet, ikke kun på mavemusklerne, men også på min energi, jeg var ofte drænet for energi, træt og uoplagt, men det blev klart bedre. Så en ekstra bonus

Jeg fik i alt løbende 3 forskellige programmer, hvert program skulle trænes i 4 uger, og hvor sværhedsgraden/øvelserne blev hårdere efterhånden som min mave blev stærkere.

Programmet tog ca små 45 min og skulle gøre 3 gange om ugen, og den tid er bestemt givet godt ud, når man får et rigtigt fint resultat.

Jeg har været meget glad for forløbet og vil helt sikkert forsætte med både vejrtrækningsøvelserne og maveprogrammerne som ekstra øvelser i mit daglige styrketræningsprogram. Så helt klart en kæmpe anbefaling herfra til Lotte og hendes meget professionelle center, hendes træningsforløb og de personlige træner som sammen med Lotte gør at det fungerer og er et lækkert center at komme i, med god atmosfære og fantastiske resultater.