Pia Hansen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Pia Hansen”][vc_column_text]

Jeg har været en slow starter, så tak til Lotte og Thomas for deres tålmodighed og tro på, at jeg mener dette her, og at jeg nok skal komme i mål, jeg kræver ‘blot’ lidt længere tid end de små sylfider. Lottes Arndal Body Boot Camp har givet mig den livsstilsændring, jeg har haft brug for.

 

pia_hansen

 

Da jeg læste om Lotte Arndals boot camp i et blad, tænkte jeg… det er lige det, jeg har brug for. Jeg fandt straks hjemmesiden og sendte en mail. Desværre var det fully-booked de næste seks måneder, øv-øv, for jeg ville bare så gerne i gang. Alligevel blev jeg skrevet på ventelisten. Min glæde var derfor stor, da Rikke ringede og spurgte om jeg stadig var interesseret, for de havde fået et afbud. Tak til den, der meldte afbud ☺

Min baggrund for at jeg havde brug for Lottes boot camp: For fem år siden blev jeg langtidssygemeldt pga. arbejdsrelateret stress. Jeg kalder det arbejdsrelateret stress, fordi det af Arbejdsskadestyrelsen er blevet anerkendt som sådan. Samtidig blev mit erhvervsevnetab vurderet til et varigt tab på 55%. Disse to afgørelser fra Arbejdsskadestyrelsen udstedes ikke med løs hånd. Selvom jeg langt, langt inderst inde godt kunne mærke, at jeg ikke kunne køre videre i højeste gear, var det meget svært at acceptere, at det var sådan min situation var, og det måtte jeg så forholde mig til. Selv med afgørelsen fra Arbejdsskadestyrelsen var det svært at acceptere, for det var samtidig en ’accept’ af en nedsat livskvalitet. Desværre har sådan en omgang sat sine både synlige og usynlige spor. Før min sygemelding har jeg ikke haft nogen problemer, hverken med min vægt eller mit ’forgodtbefindende’. Det blev der desværre hurtigt lavet om på.

Da jeg læste om Lottes boot camp, følte jeg mig endelig klar til og havde overskud til at gøre noget ved de synlige og dermed også de ikke-synlige spor. De ting hører jo sammen.

Jeg havde et rigtig godt og positivt møde med Lotte i forbindelse med opstart af boot camp, og jeg kunne med glæde mærke, at jeg bare var klar. Ved vores første boot camp fællesmøde tænkte jeg… hvad i al verden laver alle de små sylfider på Lottes boot camp? Jeg følte, at jeg var den eneste, der havde behov for at tabe sig.

Jeg kom rigtig godt i gang med træning efter Lottes hårde ☺ program og havde også en positiv oplevelse af de fem dages faste og yoga med Thomas. Yoga var en fantastisk oplevelse. Jeg har aldrig før prøvet yoga. Takket være Thomas fandt hurtigt ud af, at min opfattelse af yoga var helt forkert.

Jeg var bare så glad for at være kommet godt i gang med boot camp. Men efter ca. seks uger måtte jeg dog indse, at ’lige på og hårdt’ var en for stor mundfuld for mig, men man bliver jo så ivrig ☺ Det blev uoverskueligt, men samtidig også overvældende for mig. Uden at komme nærmere ind på nogle hændelser, som har sat sit præg på min sjæl. Jeg har haft flere grimme oplevelser end de fleste. Helt bevidst har jeg ikke omtalt disse hændelser, fordi jeg ikke ville være et ‘offer’.

Jeg har været en slow starter, så tak til Lotte og Thomas for deres tålmodighed og for at de tror på, at jeg mener dette her, og at jeg nok skal komme i mål. Jeg kræver ‘blot’ lidt længere tid end de små sylfider. Lottes Arndal Body Boot Camp har givet mig den livsstilsændring, jeg har haft brug for.

For søren… Lotte Arndals boot camp er SÅ hård…

For søren… hvor har man det MEGET bedre efter Lotte Arndals boot camp.

I min familie har vi altid været nogle fightere… og jeg nok skal blive en glad Pia med en meget bedre livskvalitet, når boot campen er ”overstået”.

Med andre ord… en boot camp hos Lotte Arndal er den bedste investering i din fremtid… så op på hesten og kom i gang med en langtidsinvestering!!!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]