Nina Madsen

Den helt store gevinst, som jeg har fået ud af boot camp forløbet er helt klart mental styrke og psykisk overskud! De 14 cm, jeg har tabt i taljen, forbedringen af mit kondital på 78 % og slut med rygsmerter er de mere umiddelbare resultater, men den virkelige forandring er sket indvendig.

Nina_Fischer

Da jeg startede, var jeg meget tilbageholdende og havde svært ved helt at definere mine mål. Jeg hører til den slags mennesker, som aldrig har været på slankekur, men som altid forsøgt at finde en naturlig balance med kost og motion. Med årene er jeg blevet så “god” til at mærke efter (i sofaen), og til at “lytte” til min krop (som ville have sukker), at balancen er skredet. Det var benhårdt, men nødvendigt, at ændre vaner, og jeg kunne ikke have taget de første skridt uden Lotte ved min side. De første gange var virkelig en overvindelse, og jeg overvejede hver 5. minut, hvordan jeg skulle slippe ud på gaden igen! Samtidig var jeg enormt glad, fordi jeg følte, at jeg havde givet mig selv den største gave: at tage min krop og mit velbefindende alvorligt!

Med mit analytiske sind og interesse for psykologi og tilmed en coachinguddannelse i baggagen, har det været revolutionerende for mig “to cut the crap” og bare gøre, hvad der blev sagt, uden at mærke efter hele tiden og analysere processen først! Det har jeg virkelig savnet (hele mit liv!), og jeg synes, at Lotte er helt suveræn på det område! Jeg har haft andre personlige trænere før, som ikke har formået at få mig op i gear, men ligesom ventet på, at jeg selv skulle vise dedikation og vedholdenhed, hvilket er lige præcis det, jeg har sværest ved. Det, at Lotte konstaterede, at mit kondital kun kunne forsvares, hvis jeg havde en diskusprolaps, og at mit potentiale var enormt, når bare jeg lærte, at presse mig selv på den rigtige måde, har banet vejen for en udvikling. Det er jo næsten for banalt til at være sandt, men minder mig om dengang, på en masterclass i sang, hvor min lærer råbte: “You are not an obnoxious person!!!” og jeg endelig turde lukke stemmen op, og synge fire gange så stort! Altså, når man tør gå tæt på et andet menneske på det rigtige tidspunkt, kan det have en terapeutisk effekt, fordi man stiller sig til rådighed. Som når jeg kalder Lotte “den gode, strenge mor” (kom så i sving!!). Lotte har den gave, at kunne jonglere frit og ubesværet mellem rollerne, så efter man er blevet spanket, er der tøsesnak for resten, og det er enormt befriende.

Boot campen er det bedste, jeg har gjort for mig selv i meget, meget lang tid, og det virker! Det har givet gode vaner, som jeg har lyst til at holde. Det har også været fantastisk, at være sammen med andre, og følge hinandens udvikling, og have nogen at sparre med undervejs.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]