Nikka Find Sommerlund

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Nikka Find Sommerlund”][vc_column_text]

Jeg overdriver ikke, når jeg spiser, at Arndal Body Boot Camp har ændret mit liv.

 

Nikka_Find_Sommerlund

 

Jeg tabte fem et halvt kg, forbedrede mit kondital med 20 procent og reducerede min fedtprocent seks en halv procent. At være med på Arndal Body Boot Camp har betydet varige ændringer i mine spise- og motionsvaner. Over forløbets 12 uger har jeg fået mere energi til min skoledag og øget koncentrationsevne.

Jeg har også fået lettere ved at komme op om morgenen, jeg sover bedre og er generelt gladere og friskere end før. Med en positiv liste over de madvarer, jeg SKULLE spise hver dag, fik Lotte styret mine kostvaner væk fra den fastfood, der tidligere drænede min krop for energi.

Desuden fik Lotte motiveret mig til at bruge min krop, da energi skaber energi. Sammenlagt har det ændret min livsstil fuldstændigt, og det bedste af det hele er, at jeg nu selv kan mærke, hvad der er godt for mig, og hvad der ikke er godt for mig.

Det hele er foregået uden løftede pegefingre og formaninger om, hvad jeg ikke måtte. Lottes fokus har været på alt det, jeg skulle spise for at blive sund og stærk, hvilket helt naturligt har fjernet den daglige trang til cola, pizza etc. Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at Arndal Body Boot Camp har ændret mit liv.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]