Nanna Leschly

Til min store overraskelse kan jeg løbe igen. Min ryg og led er blevet stærkere, og jeg har langt færre smerter.

Nanna_Leschly

Da jeg startede mit Boot Camp-forløb, ønskede jeg at styrke mine muskler og led, komme til at løbe igen og i det hele taget sikre, at jeg gjorde, hvad jeg kunne for min krop.

Efter min sidste fødsel kunne jeg ikke længere løbe
Jeg havde siden fødslen af mit sidste barn haft problemer med min ryg og mit bækken. Jeg trænede regelmæssigt og fik rygbehandlinger, som mest af alt føltes som vedligeholdelse. Jeg havde flere gange forsøgt at løbe igen, men det endte hver gang med så store smerter i knæ og ryg, at jeg måtte holde op.

Jeg har nået mine mål
Selvom jeg i begyndelsen ikke var særlig optimistisk, besluttede jeg mig for at gøre, hvad Lotte og hendes team sagde. Der blev lagt et program, som tog hensyn til alle mine skavanker og i takt med, at jeg blev stærkere blev mit program udvidet med flere øvelser.

Til min store overraskelse kan jeg løbe igen. Min ryg og led er blevet stærkere, og jeg har langt færre smerter.

Uventet bonus
Udover at jeg nåede mine mål, fik jeg en uventet bonus. Jeg tabte både kilo og centimeter om livet, jeg lærte at træne på en ny og effektiv måde (og jeg kan faktisk lide det).

Men nok vigtigst af alt har jeg det ganske enkelt bedre. Mit generelle velvære er øget, og jeg har fået meget mere energi.

Lotte og hendes dygtige team kender til at have en travl hverdag, og det skinner igennem i den vejledning, de giver.

Træningen er super effektiv og kostvejledningen er nem at følge – også når man har et travlt liv.

TAK.