Nadia Dolmark

Mine veninder tror ikke jeg spiser særlig meget. Men der tager de fejl. Jeg spiser faktisk utrolig meget.

Nadia_Dolmark

Spis dig slank. Mange tror, jeg spiser meget lidt, for at se ud som jeg gør – det er helt forkert. Det vigtigste jeg fik ud af Arndal Body Boot Camp er egentlig meget simpelt: Når man spiser rigtigt, taber man sig og får flottere hud. Selvfølgelig er det en kombination af kost og træning, der medfører vægttab, men alt baserer sig på den rigtige kost – nemlig kød/fisk og grønt.

Mine veninder tror ikke, at jeg spiser særlig meget, men der tager de fejl. Jeg spiser faktisk utrolig meget. Et mindre måltid hvert 3. eller 4. time bestående udelukkende af kød og grønt. Det med at ryge og drikke sig mæt i en masse caffe latte er helt misforstået. Man skal have ordentlig mad.

Jeg blev også rigtig glad for 80/20 reglen. Det betyder, at man spiser 100% sundt til hverdag, og så er det ok “synde” lidt i weekenden. Det kan man gøre på mange måder. Jeg ”synder” ved at drikke drinks, når jeg går ud. Mange af mine veninder begrænser sig selv yderligere ved kun at drikke vodka/danskvand. Det er jo ren tortur. Man tager i byen for at have det sjovt, ikke for at tælle kalorier! Hvis bare de levede sundt i hverdagen, kunne de – ligesom jeg – tage til fest med rigtig god samvittighed.