Mette Hansen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Mette Hansen”][vc_column_text]

Tabt 7,9 kg, 8 cm om maven og 22,1 procent af fedtmassen.

 

Mette_Skjaerbaek

 

”Mine mål med at deltage i en af Lottes Body Boot Camps var at få mere energi og overskud, at komme i form og at tabe de overflødige kilo, der hang ved efter to graviditeter. Jeg fik det hele og mere til – på bare 3 måneder!

Hele Arndal-holdet har bare en speciel energi – selvfølgelig ført an af Lottes professionelle tilgang til træning, kost og krop.

De springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, og det har også motiveret mig til at give den lidt mere, løbe lidt hurtigere eller lige tage en “økse-morder” mere… Jeg får i hvert fald lidt flere kræfter, når Lotte og Co. kommer med ivrige tilråb:” kom nu, du kan godt”, eller “hold kæft, hvor er dine arme flotte…” eller “ kom såååååå!!!”

Det ER hårdt! 12 uger ER lang tid at holde fokus, få trænet min. 3 gange om ugen, spise sundt – men nu, hvor jeg er på den anden side, er jeg så stolt af, at jeg klarede det, og meget tilfreds med resultatet. Og det ER hårdt, men det er også helt vildt sjovt! Jeg træner stadig, nu lidt mindre – men det at være stærk og sund giver mig så meget glæde, energi og overskud, at jeg nok skal komme afsted til træning – og hvis ikke, ligger der nok en hilsen fra Lotte i mailboksen en af dagene.

Gid jeg havde gjort det for længe siden, og gid det var mig, der skulle i gang nu og igennem 3 fantastiske måneder – det er det hele værd!”.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]