Melina Brøndholdt

Jeg er i år rundet et kvart århundrede, og selvom jeg stadig er ung (eller ”youngster” som Lotte har døbt mig), er jeg alligevel blevet gammel nok til så småt at tage min krop og sundhed seriøst. Netop det var udgangspunktet da jeg meldte mig til Boot Camp, og jeg mødte op med en masse forventninger til Lottes, eftersigende, magiske evner. 

Ved det indledende møde blev jeg testet, målt og vejet, og det kom vist bag på både Lotte og jeg hvor galt det stod til. Min muskelmasse var bekymrende lav, og mit fedtprocent chokerende høj. Som Lotte så fint konstaterede, så ”lignede jeg en 50-årig bagfra”. Bum – og med den udmelding var vi i gang! 

Jeg havde allerede inden start forberedt mig på, at det ville blive mit hårdeste projekt hidtil. Når jeg ser tilbage på de sidste 31⁄2 måned, er det dog ikke det der fylder mest. Bevares, jeg har svedt som en gris, levet med kronisk ømme muskler, gylpet mig selv i munden og lært hvor lang tid 2 minutter kan føles på et løbebånd. Men med programmet fulgte også en uventet ro. Jeg har de sidste mange måneder haft mit velvære i fokus, og Lotte har tvunget mig til at stoppe op og reflektere over mine tidligere spise- og træningsvaner. Jeg har fra den ene dag til den anden ændret mine vaner 100%, og det har føltes fuldstændig naturligt. I virkeligheden har det været befriende simpelt, blot at gøre som Lotte har sagt – noget der ellers hører sjældenhederne til, hvis du spørger min chef. 

Jeg har derudover været utrolig glad for de målbare resultater, som gennem hele forløbet har givet mig noget konkret at forholde mig til. Her kommer the hardcore facts: 

Start 

Fedtprocent: 34,5 % Fedtmasse: 20,8 kg. Muskelmasse: 21,2 kg Mave: 80 cm 

Lår: 56 cm 

Slut 

Fedtprocent: 24,7 % Fedtmasse: 14,3 kg 

Muskelmasse: 23,7 kg Mave: 70 cm
Lår: 53 cm 

Jeg er på ingen måde i mål endnu, og vil rigtig gerne smide et par ekstra kilo og blive endnu stærkere. Der er faktisk gået helt sport i det med at forbedre min muskelmasse – noget Lotte selvfølgelig har en løsning på! Hun kalder det en Hitler Boot Camp. Det er vist noget med en masse protein, uendelig mange gentagelser og 6 træningspas om ugen. Jeg ved at jeg er i de bedste hænder, og jeg glæder mig til at se hvad 3 måneder med endnu hårdere træning kan bringe med sig.