Mads Rasmussen

Jeg har trænet i mange år i forskellige centre, men det var først da jeg kom til Arndal Spa og fitness at jeg begyndte at se resultater.Jeg har nu været medlem i snart 3 år og har som alle prøvet både at tabe mig og gå lidt op i vægt igen.

Men det er så her det er godt hos Arndal. 1 gang pr mrd har man tilknyttet en personlig træner der lige kigger på en og fortæller at det er ved at være på tide at kigge på kost eller cardio træning igen. Så man når sjældent at tabe formen helt.Arndal er et meget lille center hvor alle næsten kender alle. Så det føles som om det er en familie eller næsten som at have sit eget lille træningscenter hjemme med spa og wellness afdeling.

Men stedet er ikke et sted hvor det gælder om at have det rigtige tøj på, men her gælder det om at træne rigtigt.Selv når man træner alene og en af de personlige trænere opdager man laver øvelserne forkert, bliver man lige rettet ind, så der ikke opstår skader.Alt i alt et uformelt hyggeligt center med focus på personlig og rigtig træning.