Martin Frederiksen

Tabt 12 kg. Reduceret taljemålet med 21 centimer og forbedret konditallet med 86,5 procent

Jeg har i mange år med professionel vejledning forsøgt at få ændret mine kostvaner med målsætningen om at komme ned i vægt og blive dernede. Kost, kost, kost alt handler om kost – er jeg blevet tudet ørene fulde med. Vægttab har jeg dog opnået men kortvarigt. Jeg syntes, at det har været besværligt at lede efter fødevarer i specialforretninger følge madplaner og opskrifter.  

Så derfor har jeg I stedet mestret ”elevator vægt” disciplinen. Tabt mig / taget på – tabt mig / taget på. For hvert vægttab tog jeg for en sikkerheds skyld lige lidt mere på – så jeg kom længere væk fra min oprindelige målsætning.

Jeg meldte mig til Arndals Boot Camp – efter at have læst flere at disse Testimonials. 

Arndal Boot Camp er nu overstået. Resultat! vægttab -9,4 kg fedt og et forbedret kondital med 86,5%, en rettere ryg og en stærkere maveregion.  Alle fire forbedringer har været de fokusområder jeg har arbejdet med i boot camp. 

Principper, metoder og træning er tilpasset så det kan implementeres ind i en travl hverdag – ind i en ny livsstil J. Efter Boot Camp er jeg blevet klogere på min krop og hvad det kræver af bevægelse for at jeg er i kontrol samt at være i overskud.

Det har for mig været afgørende, at jeg ikke har været alene om forandringsprocessen men hele tiden har haft Lotte og hendes team i ryggen. Disse herlige SPA Queens har alle har været en stor støtte og inspiration…. Og så selvfølgelig de andre ”boot campere” som jeg fortsætter min onsdags træning med.