Marianne Pors Andersen

Jeg har lært en masse om kost og træning og ikke mindst fundet motivationen til selv at træne videre.

Marianne_Pors_Andersen

“Formålet var at få et boost til formen generelt, og det er lykkes over al forventning. Jeg er blevet klart stærkere,og på den helt rigtige måde. Det er nemlig de indre muskler i ryg og mave, der er blevet styrket. Det betyder, at jeg ikke længere får ondt i ryggen, når jeg bliver træt eller overanstrengt. Det betyder også, at jeg kan træne anderledes – for eksempel løbe hurtigere og længere. Gennem forløbet har jeg lært meget om tilrettelæggelse af træning og ved nu for eksempel, hvordan jeg skal gribe styrketræning an, så det giver det rigtige udbytte og ikke bare føles hårdt. Derfor har jeg store forventninger til, at min træning i fremtiden bliver meget mere effektiv og også sjovere, fordi resultaterne kommer hurtigere.

Kostdelen var den store overraskelse. Dels var jeg overrasket over, at det var så svært, og at mange vaner omkring mad er så indgroede. Og dels var jeg overrasket over, hvor stor en forskel, det gør – jeg føler mig så meget sundere og bedre tilpas efter relativt få ændringer. Og derfor er jeg helt sikker på, at de nye vaner bliver endnu mere indgroede, fordi jeg så tydeligt kan mærke de positive effekter.

Dermed har jeg klart fået opfyldt mine forventninger til forløbet. Som en ekstra bonus har jeg tabt fire kg, smidt otte cm rundt om maven, reduceret min fedtprocent og øget mit kondital. Dette giver en kæmpe motivation til at holde fast i de nye vaner – både træning og kost.