Marianne Nielsen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Marianne Nielsen”][vc_column_text]

Tabt 17,2 kg på de 12 uger og samlet 30 kg siden opstart hos Arndal. Taljemålet er reduceret med hele 21 cm og konditallet med 51,4 procent.

 

Arndal Body Boot Camp Marianne N

 

Godt nytår

2014 startede som så mange år før med en nytårskur og en masser gode intentioner om, at netop dette år skulle være året, hvor jeg fik smidt ”det ekstra menneske”, som jeg bar rundt på.

Efter mange års hårdt arbejde var jeg nået op på 123,5 kg, hvilket vil sige, at jeg enten skulle fordoble min højde til 3,1 m eller mindske min vægt med ca. 60 kg for at nærme mig et naturligt forhold mellem højde og drøjde. Målet for 2014 var at komme nærmere et normalt BMI – og i min sukkerrus var jeg klarsynet nok til at satse på et vægttab frem for en højdeforøgelse.

Årets 3 første måneder

I løbet af de tre første måneder tabte jeg 13 kg ved at lægge kosten om.

Efter et par måneder kunne jeg mærke, at jeg var ved at køre træt i den sunde kost – igen. Så jeg begyndte at lede efter en personlig træner, som kunne hjælpe mig med at supplere den sunde kost med motion.

Men at finde en god personlig træner var som at lede efter en nål i en høststak. Udbuddet var enorm og kvaliteten var svær at vurdere ud fra en hjemmeside.

I høstakken faldt jeg over Arndals Body Bootcamp, hvor motion og kost går hånd i hånd.

Lotte var hurtig på tasterne, og vi fik raskt aftalt et møde, hvor jeg fik en kort introduktion til bootcamp-forløbet. Jeg meldte mig til og startede den 26. marts.

Op af sofaen og ud

Min 24-timers aktivitetsmåling viste, at jeg med min inaktivitet nærmest sugede energi ud af mine omgivelser.

Jeg blev derfor kraftigt opfordret til at få noget mere aktivitet ind i min hverdag, og jeg fik tilbudt at sende daglige rapporteringer til Lotte om mit aktivitetsniveau. Super motiverende (og en smule irriterende :-)).

Op af sofaen og ud på gaderne jeg vandrede. Der var alligevel grænser for, hvor meget ”pinlighed” jeg kunne holde ud og hvor mange dage i træk, jeg kunne holde ud at indrapportere: ”Aktivitet: Ingen”.

Den tætte daglige kontakt i en kort periode var super motiverende, selvom det var irriterende, at det var nødvendigt.

12 ”nemme” uger

De 12 uger var nemme, fordi jeg oplevede, at der var tale om et 360 graders sundhedskoncept med sikkerhedsnet. Jeg fik viden, værktøjer og den rette og nødvendige opbakning undervejs, hvilket gjorde det nemt at holde fast i beslutningen om at leve sundt og motionere meget.

Et kærligt spark

Arndal Bootcamp er et fast, gennemprøvet og succesfuldt koncept. For mig var den tætte, daglige kontakt i en kort periode super motiverende, selvom det var irriterende, at det var nødvendigt. Og efter de 12 uger havde jeg tabt 17,4 kg.

 

Arndals Bootcamp har bestemt været et positivt bekendtskab for mig, og jeg kan varmt anbefale det til andre, der ønsker et sundere liv, og som har brug for råd, vejledning og et kærligt spark i rumpen i ny og næ.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]