Maria Nielsen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Maria Nielsen”][vc_column_text]

Efter 3 måneders intensiv træning med fokus på mavemuskler og vejrtrækningen har jeg nu væsentlig færre smerter i min ryg, jeg sover bedre, og jeg har tilmed tabt et par kilo eller tre. Jeg har fået et bedre liv.

 

Arndal-Body-Boot-Camp-Maria-Nielsen

 

I rigtig mange år har almindelig ondt i ryggen været en fast del af min hverdag – men i de senere år havde smerterne eskaleret. Derfor gik jeg målrettet efter at finde en træningsform, som kunne mindske mine rygproblemer. Og jeg fandt den.

Jeg ønskede også mere energi og et vægttab ville være fint. Jeg er 64 år og har arbejdet som pædagog/børnehaveklasseleder i 40 år.

Kiropraktor, massage, akupunktur

Jeg har via min læge gået på rygskole i 1/2 år, været hos kiropraktor, fået massage, akupunktur mm., hvilket ikke rigtig gjorde nogen forandring. Til sidst blev det svært at sove ordentligt, pga. rygsmerterne, hvilket bevirkede, at min livskvalitet var væsentlig forringet.

Jeg er lykkelig for, at jeg fandt Arndal

Jeg læste om Arndals Bootcamp, og at jeg kunne få program tilpasset mig. Skønt! Og efter 3 måneders intensiv træning med fokus på mavemuskler og vejrtrækningen har jeg nu væsentlig færre smerter i min ryg, jeg sover bedre, og jeg har tilmed tabt et par kilo eller tre.

Nu efter Bootcampen har tre programmer med øvelser, som jeg bruger to til tre gange om ugen.

Jeg har fået et bedre liv.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]