Malene Munkebo

På bootcampen tabte jeg de første 12 kilo og har fået systemet godt inden under huden. Hvis alt går vel, når jeg mit mål og har tabt alle 30 kilo, når der står maj 2017 i kalenderen.

Malene Munkebo_arndal bodybootcamp

Jeg kunne godt tænke mig at sige, at mine to graviditeter har betydet, at jeg har taget cirka 30 kilo på. Men sandheden er nok, at 10 kilo sneg sig på før og “kun” 20 kilo har været resultatet af at bære mine poder.

Da jeg var i fjerde måned af min seneste graviditet, kunne jeg se, at der efter fødslen lå et stort stykke arbejde foran mig.

Slut med yoyovægt
Jeg har gennem årene tabt hundredvis af kilo og er god til at tabe mig. Men yoyovægten ville jeg gerne lægge bag mig. Så der var kun en vej, og den var vægttab i et fornuftigt tempo, ændre min træning, spisevaner og få bevægelse ind i min dagligdag.

Det lyder banalt. Og jeg har ikke selv kunnet finde ud af det, selvom jeg i mange år (nok som så mange andre der har udfordringer med vægten) har fået messet “spis mindre og bevæg dig mere”. En ting er at høre budskabet – en anden er i en travl hverdag at efterleve det.

Bootcampen gjorde det let, og energien var helt forrygende
De første 12 kilo om ikke fløj af, så forsvandt de væsentligt lettere, end jeg havde forventet.

Der var ingen sult eller smertefuld træning. Kun god mad og hård men absolut effektiv træning, der passede til mit (lave) niveau. Og masser af god energi i et overskueligt system, hvor jeg blev holdt på sporet og coachet under hele forløbet.

Jeg er ikke i mål endnu, men på bootcampen tabte jeg de første 12 kilo og har fået systemet godt inden under huden.

Hvis alt går vel, når jeg mit mål og har tabt alle 30 kilo, når der står maj 2017 i kalenderen.