Malene Lindenmayer

I dag er sidste dag af Boot Campen. Utroligt at der allerede er gået 12 uger! Det føltes på samme tid som kort tid siden, vi startede, og som en evighed siden.

Når jeg kigger mig i spejlet, er forvandlingen så stor, at det er utroligt, at der kun er gået 12 uger. Og følelsen i kroppen er også helt anderledes end for 12 uger siden. De eneste smerter er i musklerne, når jeg har givet den gas, og hvis ikke det var for mit knæ, der stadig minder mig om, at kroppen er blevet ældre, så ville jeg bevæge mig rundt i langt højere tempo hele tiden – bare fordi jeg kan og fordi det føles fedt, at have en lettere og stærkere krop.  

Udgangspunktet var 67,3 kg, og fedtprocenten var så høj, at jeg nærmest kunne føle fedtet rundt om alle organerne. Og jeg kunne ikke bevæge mig uden at det gjorde ondt et eller andet sted, og næsten alt bevægelse blev efterfulgt af et støn… 

Idag siger vægten 58,4 kg, og den er stadig nedadgående. Jeg er ikke helt i mål, og jeg fortsætter ufortrødent. Nogle dage vil handle om break-even, men de fleste vil stadig handle om at forbrænde lidt mere, end jeg sætter til livs. Træningen er blevet nødvendig, og jeg elsker at føle mig stærk igen. 

Tak Lotte! Denne Boot Camp har indfriet alle mine forventninger og lidt til. Jeg er atter blevet en bedre og stærkere udgave af mig selv.