Malene Friss Nielsen

Tabt 11 kg. Reduceret fedtprocent med 31,7 procent og tabt 14 cm i taljen.

Malene

Gennem 6 mdr havde jeg set frem til at komme igang med boot campen, så forventningerne var høje ?  Jeg havde snydt lidt og var gået igang med at følge Lottes kostråd på hjemmesiden og trænede en smule selv, dvs. jeg prøvede at få gang i min absolutte manglende grundform helt fra bunden af !!! Derved tabte jeg de første 3 kg på 1 måned inden start, og jeg var derfor topmotiveret efter flere års mislykkedes forsøg på at smide “babyvægten” fra min datter 3 år tidligere ?

Konceptet hos Lotte virkede fornuftigt og reelt, derfor valgte jeg at lægge tiden og pengene i projektet.

Starten af boot campen med høj motivation gik godt selvom fasten var hård for mig – jeg kom af med min daglige kop kaffe og sukkerafhænghed gennem de første 14 dage, hvor jeg oplevede skøre abstinenser i begyndelsen!!!

Selve træningen faldt mig nemmere at komme ind i end resten, grundet min tidligere træningsbaggrund med boksning og vægtløftning. Dog var min akilleshæl i hele dette forløb længerevarende stress, som begrænsede både træning og søvn on and off, så det handlede lige så meget for mig om at mærke efter, hvornår jeg skulle prøve at slappe af og tage en lur, og hvornår det var ok med en let træning. Her var Lotte, Sille og Jakob super fantastiske til at guide i netop disse situationer, når jeg havde brug for deres respons. Det samme gjaldt, når mine store madportioner skulle rettes til – faktisk helt indtil sidste dag i bootcampen ved at sende billeder til Lotte af alle mine måltider, som hun svarede på hver eneste gang. I mine øjne adskiller denne boot camp sig fra alt andet, jeg har mødt på markedet – forløbet tilpasses præcist dine behov, så du kan nå dine mål, hvis du selv ønsker det, for det kræver, man tager ansvar for egne valg og de mål, som man selv vælger. Så takket være 12 hårde og gode uger lykkes det mig at få en normal fedtprocent og tabe 8 kg, som efterfølgende blev reduceret med 3 kg over julen. Mit personlige mål kræver stadig jeg taber yderligere 3 kg, og nu har jeg endelig fundet en opskrift, der holder !!!!