Maj Kehlet

Ved min midtvejstest kunne Lotte også konstatere, at jeg ikke havde tabt mig ret meget, men at mine kropshældninger havde forbedre sig væsentligt. Så noget VAR der sket. Jeg følte mig også stærkere og stolt over at kunne klare 50 armbøjninger. Jeg havde også rykket gruppe fra et kondital, der startede med ”ret lav” til ”middel”.

Maj Kehlet

Min boot camp var lidt af et impulskøb, som endte med at blive et af de køb, der affødte flere overvejelser end noget andet køb i mit liv.

Jeg havde egentligt meldt mig til Mini Boot Campen, men allerede under informationsmødet kunne jeg godt mærke, at det trak voldsomt i mig for at komme på den STORE Bootcamp. Jeg kunne på 12 uger bliver bomstærk, afbalanceret OG slankere… bare ved at gøre som Lotte sagde.

Jeg var med på holdet
Efter mødet spurgte jeg forsigtigt, hvornår der var opstart på den store Boot Camp, hvortil Lotte svarede: ”Det er der NU… skal jeg se om jeg presse dig ind? ” Mit hjerte slog dobbeltakt. Vi gik ned i receptionen, og Lotte fik clearet en tid til mig. Jeg var MED på holdet! Det var en VILD følelse.

De næste 3 uger inden mit næste møde med Lotte gik som smurt. Jeg fulgte reglerne om at spise 3 gange om dagen, gå tidligt i seng osv. osv. og tænkte: Gud, hvor er det her NEMT! Jeg mærkede med det samme, at min krop krympede og energiniveauet steg. Jeg var ikke til at skyde igennem og tænkte, at det her bliver sgu nemt! Man, I was wrong.

1. test
Samtidig med, at jeg så frem til min 1. test med Lotte, var jeg var pisse bange for at få direkte svar omkring min 39-årige krop. Siden jeg var 19 har jeg haft et u-afbalancerede forhold til mad og været på mere eller mindre konstante og mislykkede slankekure. Og efter en skiferie havde jeg det sidste år været plaget af smerter i skulderen og småskavanker i benene. Det var som om, at de ”sad forkert skruet på hoften” og skulle gås på plads.

Lotte fik ret
Efter de 3 første uger følte jeg, at jeg havde knækket koden i forhold til maden og tænkte, at den aldrig mere ville volde mig problemer. Det kørte jo bedre end nogensinde før. Nej, det var mere de fysiske rædsler, jeg skulle udsættes for, når jeg skulle til at presse mig selv, jeg var nervøs for. Som Lotte sagde: ”Kosten bliver ikke noget problem, men du kommer til at hade mig i træningslokalet.” 10 minutter efter fik hun allerede ret.

Midtvejskrise
Det blev en lang og sej kamp med mange op og nedture. Jeg havde sværere og sværere ved at holde kosten. Det føltes som 2 skridt frem og 3 tilbage.

Ved min midtvejstest kunne Lotte også konstatere, at jeg ikke havde tabt mig ret meget, men at mine kropshældninger havde forbedre sig væsentligt. Så noget VAR der sket. Jeg følte mig også stærkere og stolt over at kunne klare 50 armbøjninger. Jeg havde også rykket gruppe fra et kondital, der startede med ”ret lav” til ”middel”.

Resultatet efter MIN Bootcamp

Jeg har ikke nået mine mål endnu, men jeg er udstyret med alle de rigtige værktøjer til at nå dem.

  • Jeg er blevet afhængig af min træning for at have det godt i krop og sind – og jeg har erkendt, at jeg ALDRIG bliver en sprinter eller hurtigløber.
  • Min skiskade er forsvundet, og jeg har ikke længere ondt i skulderen.
  • Jeg skal ikke længere skal rejse mig i etaper og ”gå benene på plads”.
  • Min vejrtrækning er blevet bedre. Jeg tænker over den dagligt og har god gavn af den i stressede situationer.
  • Jeg har lære at rose mig selv for de ting, som lykkes.
  • Jeg ved, at jeg ALDRIG mere skal på slankekur. Jeg er i gang med at lære at finde balancen mellem kost og vægttab.

Vigtigste læring igennem mit forløb: There is NO such thing as an easy fix!

En stor TAK skal lyde til Lotte, for nærværende støtte og opbakning.