Lotte Simonsen

arndal body boot camp lotte

Som de fleste andre lever jeg et hektisk liv. To aktive drenge og eget firma levner ikke meget tid til at få ladet op på mine egne betingelser, og jeg syntes både min kondi og styrke lå alt for lavt. Dertil havde jeg ofte ondt enten i hovedet, ryggen eller andre steder i kroppen.

Tilbage til det kroppen husker
Derfor besluttede jeg mig for at melde mig til Body Boot Camp. Mine konkrete mål var bedre kondition og mere styrke, og overordnet var det at komme tilbage til den følelse, som min krop husker fra for mange år siden, da jeg havde tid til at træne ofte og alsidigt. Motion var en naturlig del af min hverdag.

Jeg regnede med, at forløbet ville blive hårdt, men det hårdeste var faktisk at få afsat tiden.

Kombinationen af personlige programmer, fællestræning og en rigtig god motivation og godt humør fra Lotte, hendes personale og holdet gjorde det forbløffende nemt at forbedre sig. Jeg have ikke fokus på at tabe mig, og spiste i forvejen ok sundt, så jeg skulle primært koncentrere mig om min træning.

Fra første til anden måling havde jeg forbedret min kondition med lidt over 50 %. Som min meget veltrænede bror tørt kommenterede, så sagde det jo mest noget om, hvor jeg kom fra. Men da jeg yderligere forbedrede min konditon med 25 % til tredje måling, var både bror og Lotte alligevel imponerede.

Jeg både tabte mig og øgede min muskelmasse. Min krop blev mere markeret
Allerede fra fasteugen blev min energi en helt anden, og som et helt naturlig konsekvens af at få trænet mere, sov jeg bedre.

Tilbage var pludselig fornemmelsen af overskud og glæde i min krop, som jeg huskede det fra studietiden. Lysten til at spille fodbold med drengene og lave spontane vejrmøller var der pludselig igen.

Mit eget ansvar – ingen andens
For mig var det meget motiverende, at Lotte fra starten meldte ud, at du kun opnår de resultater, som svarer til din egen motivation. Det, sammen med de konstante forbedringer, gjorde det på en eller anden måde også meget nemmere at komme af sted og holde gejsten oppe.

10 år på 3 måneder
Når jeg kigger tilbage, er jeg imponeret over, hvor langt jeg er nået på 3 måneder: 10 års knap så hensynsfuld brug af min krop udjævnet på tre måneder! Det imponerer mig og giver mig en tro på, at jeg kan gå ind i 40’erne med en krop fra mine 20’ere, selvom der er lidt vej igen.

Og bedst af alt …
… jeg har fundet måder at træne på, som jeg synes er sjove. Jeg glæder mig til at komme af sted, jeg får lyst til at presse mig selv og få fuld effekt af den relativt korte tid, jeg har mulighed for at afsætte.

Det er fantastisk at have genskabt grundlaget for nogle gode vaner i hverdagen med en krop, der nu har mere lyst til at hoppe i træningstøjet end at lægge sig under tæppet på sofaen.