Lotte Hansen

Alt hvad jeg ønskede er gået i opfyldelse. Jeg er blevet sundere, stærkere og 11 kg lettere.

lotte hansen_arndalbootcamp

Jeg har i mange år ønsket at være slankere og stærkere. I december 2015 skrev jeg dette til Lotte:

Jeg er 50 år og er holdt op med at ryge for 10 år siden. Det kostede 10 kg på sidebenene. De kilo vil jeg gerne af med, og jeg er kommet til det tidspunkt i mit liv, hvor det er tid til at gøre noget for mig selv. Men jeg har svært ved at komme i gang. Jeg er startet på forskellige former for motion mange gange, men taber motivationen. Jeg tror, at et intensiv forløb er løsningen for mig og det kan jeg få ved din Body Boot Camp.

Igennem årene er der kommet et par skavanker som lettere astma, gigt og osteoporose, men disse sygdomme er ingen hindring for at gøre motion – tværtimod anbefales det.

Det eneste motion jeg laver, er at cykle frem og tilbage til arbejdet hver dag. Det giver 22 km, men det er ikke nok, når jeg gerne vil være fit, stærk og sund.

Jeg håber, at du har plads og kan hjælpe mig i gang med en sundere livsstil.

Der kom hurtigt positivt svar fra Lotte:

Vi vil meget gerne hjælpe dig i mål. Og som du skriver kan det godt lade sig gøre ? Vi har plads til holdet som starter til januar. Og det er muligt at passe sit arbejde. Træningen kræver 3 x 60 minutter om ugen. Dertil skal du lægge de 3 gruppemøder, hvor jeg forklarer om kost, træning etc.

Og så var jeg i gang.

Alt hvad jeg ønskede er gået i opfyldelse
Jeg er blevet sundere, stærkere og 11 kg lettere, siden jeg skrev min mail til Lotte.

En af de ting, der hjalp mig mest, var,  at jeg i de første 6 uger sendte billeder af min mad til Lotte 3 gange om dagen. Jeg skulle ikke veje maden og måtte spise alt – men KUN 3 måltider om dagen. Det er nemt, fordi jeg kunne spise det samme som resten af familien, hvor fordelingen på tallerknen bare skulle være anderledes. Dette har gjort, at jeg er kommet ind i en god madrytme, der ikke er besværlig. Derudover er motionen hård og effektiv, men jeg har vænnet mig til at gøre det 3 gange om ugen, for at jeg har det godt.

Jeg er glad for den forandring, der er sket, og jeg har fået styr på mine skavanker. De er der endnu, men mærkes ikke på samme måde.

Med god vejledning og hjælp er mit mål lykkedes.