Line Høyrup

Jeg har tabt mig 10 kg, forbedret mit kondital med 40 %, og går nu måneder imellem at jeg har hovedpine. Og når de kommer, ved jeg, at det er fordi, jeg har dyrket for lidt motion.

line-hoyrup

Jeg startede hos Arndal for at bryde en ond cirkel med usundt mad og masser af sukker. Jeg følte, at mig fysik svag, døjede med ekstremt meget hovedpine og træthed. Jeg ønskede, at genvinde lysten til at træne og spise sundere.

Bestemt ikke en ny damebladskur
Allerede på Bootcampens første dag, havde jeg stor tillid til, at Lotte kunne ændre mine dårlige vaner.

Hun talte ikke om månedens kur i følge alverdens dameblade, men om alt det der virker og som var videnskabeligt bevist. Lotte præsenterede mig for facts, jeg kunne forstå og som hun vidste noget om det.

Juicekuren
Jeg frygtede de 5 dages juicekur, ingen kaffe og ingen Cola Light. Jeg troede simpelthen ikke, jeg ville overleve… men jeg blev overrasket og det var faktisk ret skønt. Jeg følte mig ikke engang særlig sulten, og jeg følte helt tydeligt, at der skete meget med min krop. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg tager en 5 dages juicekur.

Og helt særlig ved juicekuren var, at den blev kombineret med en saunagus. Det var ret socialt og meget hyggeligt at mødes med alle de andre bootcampere. Det var et super godt kick-start til dagen og bootcampen.

Åndedræt og træning
I starten talte Lotte meget om mit åndetræt. Jeg havde aldrig tænkt på, at jeg kun trak vejret ned til brystet og lod min mave sove, som hun kaldte det. Og det var min dårlig vejrtrækning, der gjorde, at min mave hurtigt så oppustet ud.

Så i starten brugte hun lang tid på at lære mig at trække vejret ordentligt.

Mit personlige træningsprogrammet var rigtig godt – og det var opløftende at se hvor hurtigt min max-grænse flyttede sig, og at jeg for hver uge kunne klare endnu mere.

Dagen skal gå i nul
Jeg har ændret ret meget i mit liv. Bedre kost og mere motion er nu en naturlig del af min hverdag, og det er på ingen måde surt.

Jeg forsøger bare på at få dagen til at gå i nul, i forhold til den motion jeg dyrker og det mad, jeg indtager.

Arndal er et sted med plads til alle
Det er ikke sidste gang, jeg deltager i et træningsforløb hos Arndal. Der er en helt speciel ånd i huset og en utrolig skøn jargon, som gør, at jeg føler mig rigtig godt tilpas.