Lars Petersen

Tabt 12 kg. Reduceret min fedtmasse med 25 procent, taljemålet med 12,5 cm, og forbedret mit kondital med 51,4 procent.

Intet nyt under solen – eller hvad?
 Skåret ind til benet er der faktisk ikke meget af den information om fornuftig levevis og kost, jeg har fået hos Lottes Body Boot Camp, jeg ikke i en eller anden form har hørt eller læst før: Få regelmæssig søvn, spis rigelig varieret kost fordelt på tre hovedmåltider, spar på sukkeret, dyrk regelmæssig motion med høj puls, bare for at nævne nogle få.

Hvorfor har en 12-ugers boot camp så langt større og vidtrækkende resultater, end flere års selvpineri på diverse kurer: Nupo, Atkins, South Beach – find selv på flere – eller mindst 20 års medlemskaber af op til flere københavnske motionscentre? Jeg ved det ikke!

Måske er det ”nulstillingsugen” eller de 20.000 kr., jeg har i klemme, hvis jeg fejler? Eller de tre fysiske test, hvor tanken om stilstand, eller værre endnu – tilbagegang – giver søvnløse nætter i dagene op til, måske. Det kan også være den ugentlige fællestræning med andre boot campere, eller det kan være den meget varme og nære, kontakt med Lotte og hendes team.

Der er mange muligheder, men hvad jeg ikke er i tvivl om er, at jeg på 12 uger har tabt flere kilo, end jeg har brugt 20 år på at tage på. At jeg aldrig er i tvivl om hvad jeg spiser og drikker, hvorfor jeg gør det og hvilke konsekvenser det har – gode som mindre gode. At jeg aldrig har været i bedre form, end jeg er i dag. Og at jeg aldrig fortryder den dag, jeg besluttede at tilmelde mig Arndal Body Boot Camp.