Kenneth Pedersen

40 fed og næsten færdig…….

To knæoperationer, for lidt motion samt for meget god mad og gode vine var begyndt at sætte sine tydelige spor på kroppen og i sindet. Ryggen var også begyndt at brokke sig og selv det at kigge mig selv over skulderen når bilen skulle parkeres gjorde lidt ondt. Alt i alt var jeg min krop simpelthen ved at forfalde på mange punkter.  Der måtte gøres noget men det skulle gøres på den rigtige måde da jeg før havde prøvet at købe et medlemskort til et almindeligt træningscenter.  Det blev ikke brugt og det eneste der blev tyndere var min økonomi.

Skæbnen ville at en af mine gode venner også havde de samme problemer som mig og han havde hørt om Bootcamp forløbet hos Arndal. Projektet blev diskuteret over en god frokost og vi blev enige om at melde os til forløbet.

Jeg blev hurtigt kontaktet af en dygtig sød medarbejder og kalenderen blev booket med alle de personlige træninger jeg skulle igennem. Samtidig var der fælles træningen én gang om ugen som også skulle puttes ind i kalenderen.  Desuden var der lige et par foredrag af Lotte samt udrensningsugen som der også skulle sættes tid af til.  Utroligt dejligt for mig at det hele kunne komme ind i kalenderen på en gang sådan så jeg vidste hvordan de næste tre til fire måneder kom til at se ud omkring træning.

Dagen oprandt hvor jeg skulle have mit første personlige møde med Lotte hvor min fysiske tilstand skulle vurderes. Det var et meget positivt møde, og det var ikke på grund af min krops tilstand, men vi fik talt om hvad jeg ville have ud af mit Bootcamp forløb og sammen opsatte vi mine personlige mål og vi fik sat mit første personlige program sammen.

Jeg var i gang. I gang med at ”redde” min krop. Fællestræningerne var fantastiske og vildt hårde. Vejledningen omkring kosten på Lottes foredrag var utrolig givende og den ugentlige opfølgning på hvad jeg spiste gjorde at jeg hurtig kom til at tænke i de gode kostråd. De personlige træningsprogrammer blev kørt igennem og kombineret med mange gode råd fra Lotte og hendes dygtige medarbejdere gjorde at jeg hurtig kunne se resultatet af anstrengelserne.  Kondien blev bedre, vægten faldt, ryggen gjorde ikke ondt mere og lige pludselig var der en masse ting som bare gik op i en højere enhed. Månederne fløj afsted og snart var Bootcamp forløbet færdig og ved den sidste test viste det sig at de fleste af mine personlige mål var blevet opfyldt. Sådan!!!

Missionen var fuldført. Fuldført i en sådan grad både på det fysiske plan men også på det psykiske.  Havde pludselig fået mere energi, faldt ikke længere i søvn på sofaen foran fjernsynet og havde fået meget mere overskud på arbejdet. Alt i alt en fantastisk gamechanger. En gamechanger som ikke havde kunne lade sig gøre uden den utrolig støtte og vedledning som jeg hele tiden fik igennem forløbet af Lotte og hendes medarbejdere.