Kathleen Thorsen

Jeg har nu værktøjerne til at skabe den fornuftige balance mellem kost og motion. Nu handler det om at holde fast.

Jeg havde gjort det igen: vågnede op denne sensommermorgen og BUM! Som nærmest over en nat (?!) var jeg vokset ud af mit yndlingstøj, større buksestørrelser havde fundet vej til klædeskabet og billeder af mig selv syntes altid at være lidt forvrængede med tendens til dobbelthage og et stykke maveskind, som lå solidt over bukselindingen. Den seneste regelmæssige motion lå så længe væk i hukommelsen, at jeg næsten ikke kunne huske den. Hvordan var det sket? Og var det virkelig sket over en nat?

Forude lå et efterår spækket til med sociale arrangementer – og jeg så ind i en fremtid, hvor jeg kun kunne blive større og i endnu dårligere form.

Det var på tide at gøre noget godt for mig selv! 
Livsstilsomlægninger, slankekure og motionsprojekter var ikke nye for mig. Og jeg var egentlig også i tvivl om, hvad Boot Camp forløbet ville bibringe mig. For reelt vidste jeg jo godt, hvad der skulle til i forhold til kost og motion. Men det fandt jeg hurtigt ud af: det skete nemlig i det øjeblik på det første fællesmøde, da Lotte sagde noget i retning af: ”jeg er motiveret på jeres vegne. Og derfor forventer jeg også af jer, at I er motiverede på egne vegne. Ellers gider jeg ikke være det.”

Det var dér, jeg fik motivationen til at yde, det der skulle til for at nå mine egne mål.

Nu står jeg på egne ben
Jeg har nu værktøjerne til at skabe den fornuftige balance mellem kost og motion. Motion er blevet en del af hverdagen.

Mere protein og grønt – færre søde sager
Tøjet, jeg passede engang, er kommet tilbage på skabshylden og taget pladsen fra de nu alt for store buksestørrelser.

Nu handler det om at holde fast.