Kasper Andersen

Jeg tabte 7,6kg og min fedtprocent faldt med 43,7%

For 10 år siden tog jeg 15 kg på i løbet af et år. Jeg gik fra at side på en racercykel 3-4 timer om dagen til at sidde på en kontorstol i 8.

I mange år bildte jeg mig selv ind, at jeg var i kanon form
Jeg så ikke mig selv som tyk eller fed. Lidt lad og slap måske. Men ikke tyk. Og jeg var jo vant til at cykle, så en eller anden grundform måtte jeg jo have. Den kunne jo ikke bare forsvinde.

Jeg havde et ønske om at blive strammet op og dermed ligne en som rent faktisk havde en grundform. Så jeg undersøgte hvilke muligheder, der fandtes af personlige trænere og boot camps. Jeg faldt over Arndal Body Boot Camp, og baseret på de mange testimonials føltes det som det helt rigtige. Men samtidig syntes jeg, at det var mange penge uden egentlig af vide helt præcis, hvad jeg ville få ud af en Boot Camp. Så det blev i første omgang ved tanken.

Da en kollega nævnte, at han ledte efter en personlig træner, fordi hans læge havde sagt, at han burde komme i form, nævner jeg Arndal. Og i en eufori af high-fives blev vi enige om, at vi skulle gøre det sammen. Tre dage senere var vores tilmelding bekræftet.

Hvorfor har jeg ikke gjort det før?
Herefter forsvinder 3 måneder relativt hurtigt med saunagus, faste og juicekur, skjorter der bliver for store og bælter der pludselig mangler huller! Når jeg tænker tilbage på forløbet, bliver jeg på den ene side imponeret over, hvor hurtig det hele gik og hvor meget, der egentlig er sket. På den anden side, så var det absolut let. Det var hårdt og krævede en indsats.

Det er en livsstilsændring
For mig har det ikke været et 3 måneders træningsforløb med en start og en slutning. For mig blev det en livsstilsændring, som er kommet hele min familie til gode. Vi spiser nu sundere og er begge begyndt at dyrke mere motion.

Inden du tilmelder dig, skal du på forhånd tage beslutningen om, at nu er det nu. Slå så hjernen fra og bare gør, hvad der bliver sagt. Du kan fuldt og fast stole på, at Lotte og hendes trænere ved, hvad de laver – for det gør de. De er virkelig dygtige.

Jeg har fået en stærkere og sundere krop. Der er ikke nogen tvivl om, at det har været det hele værd.