Karen Kircheiner

Reduceret fedtprocenten med 25,6 procent.

Min baggrund for at prøve Lotte Arndals Body Boot Camp var helt simpel. Jeg ønskede at blive mindre, stærkere og fastere i kroppen. Jeg har for knap 4 år siden fået mit 4. og sidste barn. Jeg havde egentlig accepteret, at jeg var blevet lidt rundere, for hvad pokker – 4 børn, det gør vel ikke noget, det kan ses….og så alligevel var jeg ikke helt tilfreds med mig selv.

Jeg er omgivet af en mand og børn, der træner rigtig meget, så skridtet var jo ikke så stort, men alligevel…. Jeg startede så først hos en diætist, hvor det også lykkedes mig at tabe 4 kilo, men kroppen hang alligevel. Så læste jeg helt tilfældigt om Lotte Arndals boot camp, og tænkte at det måtte være noget for mig.

Så kom der lidt rygproblemer i en 6 måneders tid, så er det jo dumt at tilmelde sig, hvis man ikke kan gennemføre det 100%, mente jeg. Og da der så var gået et lille år, blev jeg nærmest desperat og mailede Lotte, at jeg bare skulle skrives op NU. Så var der lige 5 måneders ventetid, men jeg kom heldigvis med på et afbud.

Så fyldt med forventninger startede jeg boot campen. Og for at gøre min lange rejse kort, vil jeg blot sige til alle jer, der overvejer det – just do it….det virker for alle, hvis det virker for mig.

Jeg havde aldrig troet, at intensiv træning som den, vi fik, kunne forme min krop så meget. Fedtet smeltede væk på hofterne, taljen blev mindre, konditionen bedre – ja alt godt, men jeg tabte mig egentlig ikke særlig meget. Mit oprindelige mål var jo bare at tabe mig, så jeg var lidt skuffet alligevel, selvom min mand var meget stolt af mig.

Så kom jeg til en diætist, som lige fik drejet på de sidste knapper, og vupti så røg de sidste 2 kilo også. Jeg er ovenud tilfreds med boot campen, som foregik i den hyggeligste og mest afslappede atmosfære. Lotte og hendes team af kompetente og tålmodige folk er bare en gave. Jeg følte mig altid taget alvorligt, og jeg har lært utrolig meget.

Ved nu at kost og motion ikke kan adskilles. Det ene lige så vigtigt som det andet. Jeg slipper det aldrig mere. Jeg nyder at have tabt mig, og jeg er ikke i mål endnu, men ved hvordan jeg kommer det. Jeg har alle værktøjerne i min hjerne, og jeg forstår mig selv meget bedre.

Tak til hele teamet for rigtig meget indsigt og læring.