Julie Petersen

Reduceret fedtprocent med 25,7%, tabt 4 cm om taljen og forbedret kondital med 35,6% – fra middelklassen til super ?

Da jeg først startede på boot campen, var der så mange, der sagde til mig: ”Hvorfor skal du på boot camp? Du skal jo ikke tabe dig…!!!” Det er virkelig skræmmende så mange gange, jeg har hørt mig selv sige: ”Jamen, jeg gør heller ikke det her for at tabe mig… Jeg gør det, fordi jeg virkelig har brug for hjælp!!!”

Jeg havde brug for hjælp til at lære at prioritere mig selv i en travl hverdag, hvor jeg altid kunne finde en dårlig undskyldning (oftest var det arbejde) for ikke lige at få trænet, få spist rigtigt eller få de vigtige 8 timers søvn. Jeg manglede i den grad struktur i min hverdag, og hjælp til at komme i gang med træningen. Hjælp til at leve et sundere liv uden konstant dårlig samvittighed over den manglende energi/lyst til at hoppe i træningstøjet, og uden de stensikre ugentlige hovedpine- og migræneanfald.

Mit problem var, at jeg manglede VIDEN og STRUKTUR!!! Viden om, hvordan jeg skulle spise, træne, sove – ja, i det hele taget leve sundt, så krop, sind og energi hele tiden var i balance, og struktur til at effektivisere min træning, så jeg faktisk følte, at der skete noget, og at det gav mig noget at hoppe i træningstøjet. Nu har jeg fået denne viden og struktur indarbejdet i min hverdag, så jeg slet ikke tænker over det mere. Kosten og søvnen kommer helt af sig selv – og jeg kan mærke den store forskel det gør at spise og sove rigtigt. Træningen kan jeg slet ikke undvære nu ? – Må ærligt indrømme, at jeg altid har været godt irriteret på de mennesker, der sagde det, for seriøst: Drop nu det overskuds-skuespil!!! Så det føles helt mærkeligt at sige det… Men det er virkelig sådan jeg har det. Med fornyet energi og en strategi, der hedder at min træning ikke behøver at være uoverskueligt, men udnytter 20 min. fritid til lige at løbe 2,5 km. med fuld bundgas efterfulgt af et lynbrusebad ?

En anden meget stor forandring, der er sket for mig, er min fordøjelse. Da jeg først startede på boot campen, døjede jeg med utrolig dårlig fordøjelse. Det var helt normalt, at der gik 2-3 dage mellem toiletbesøgene. Det resulterede i forstoppelse, oppustet mave, uren hud og i det hele taget en rigtig dårlig sundhedsfølelse. Men ved hjælp af et intensivt vejrtrækningsprogram, som Lotte lagde i starten af min boot camp, opfølgende behandlinger hos Arndals fysioterapeut, David, og en MASSE tid på øvelserne (faktisk tænkte jeg stort set på min vejrtrækning og øvelser i alle dagens vågne timer), er det lykkedes, at få så meget gang i mit system, at jeg nu har daglige toiletbesøg. Min hud og hår er blevet pænere og blødere, jeg døjer ikke længere med oppustethed og dårlig sundhedsfølelse, men føler derimod, at der virkelig er kommet gang i systemet, og at ”maskineriet” kører som det skal  Derudover har den store forandring i min vejrtrækning ligeledes betydet, at jeg dealer meget bedre med stress. Jeg kan mærke, hvordan tre dybe vejrtrækninger helt ned i maven hjælper mig i stressede/pressede situationer. Et UTROLIG vigtigt redskab i en hverdag, der kører med 200 km/t ?

Til slut vil jeg blot sige, at det fantastiske ved denne boot camp er, at det er MINUS rocket science og fanatisme. Det er egentlig nogle meget enkle værktøjer og retningslinjer, der til sammen bare går op i en højere enhed og skaber lige præcis den struktur, man har brug for, for at komme i gang OG FORBLIVE MOTIVERET. Der skal ikke vejes og måles hele tiden, man lærer simpelthen bare at navigere rundt i eksempelvis kosten uden at den kommer til at fylde alt i ens liv og det hele pludselig kun drejer sig om det.

TUSIND, TUSIND TAK, LOTTE!!! DU HAR GIVET OG LÆRT MIG MEGET MERE END JEG NOGENSINDE HAVDE TURDE HÅBE PÅ. DU ER OG BLIVER EN LILLE MIRAKELMAGER – TUSIND TAK FOR DE MIRAKLER, DU HAR GJORT VED MIG!! ?