Jens Aage Skare

Forløbet har været super professionelt og har udfordret selv en ”gammel” stædig sportsmand som mig.

Hvad gør man, når man fra sin hustru modtager en e-mail med overskriften ”Kunne du tænke dig i fødselsdagsgave at få 12 ugers boot camp med mig i efteråret?”. Min første reaktion var skeptisk, og jeg overvejede, hvordan jeg lige slap ud af det tilbud. Skeptisk fordi jeg ikke mente, jeg havde brug for at komme i form (selvom der nok var noget, der kunne ”pudses af”). Og derudover: Hvordan skulle et par ”små fikse piger” hos Arndal kunne udfordre en tidligere rugby-spiller som mig? Og så har jeg slet ikke nævnt, at programmets anden uge ville stå på nulstilling, dvs. en uges faste og saunagus (håber ikke for mange af mine gamle rugby-venner kommer til at læse dette….).

Jeg valgte dog for familiefredens skyld at trodse min skepsis og støtte min kære hustru i det fælles projekt om at komme tilbage i en ordentlig træningstilstand, efter at fokus de forgangne fem-seks år primært har været på vores fire drenge. Desværre havde Anne viderebragt min skepsis til Lotte og de andre trænere hos Arndal, så jeg fornemmede allerede fra første træning, at jeg ville gå en udfordrende tid i møde…

MEN lad mig slå fast med det samme: Det 12-ugers træningsforløb hos Arndal har været fantastisk, specielt i forhold til at komme hurtigt tilbage i en rigtig god form og samtidig få ændret mine kostvaner i en grad, der klart har haft en positiv indvirkning på vores dagligdag, og ikke mindst givet langt mere energi. Når man så samtidig formår at indfri de mål, man satte før træningsforløbets begyndelse, ender man jo med en ret god fornemmelse. Den skeptiske mand, der ikke mente, at han havde brug for at komme i form endte med:

  • At tabe sig 8.5 kilo og blive 12 cm slankere om maven.
  • At forbedre sin fedtprocent med 38%.
  • At opnå en 20%’s forbedring af sit kondital (der allerede ved starten lå i kategorien ”meget godt”).
  • Og ikke mindst at opnå synlige resultater, der længe har overskredet forventningerne.

Forløbet har været super professionelt, og det individuelt tilpassede program samt den ugentlige fællestræning var den rette kombination til at udfordre en ”gammel” stædig sportsmand som mig. Stor tak til Lotte, Carina, Rikke, Sabrina og alle de øvrige deltagere for være med til at skubbe min træningstilstand tilbage på et super niveau! Jeg har fået en stor motivation for at holde formen ved lige og dermed være klar til at hamle op med mine fire drenge på løbeturene mange, mange år endnu!