Inger Nielsen

7 kg mindre fedtmasse. 18,3 % lavere fedtprocent
. 14 cm mindre taljemål
. 165 % forbedret styrke
. 26 % forbedret kondition
.

Det er skønt at fylde 57 år og føle sig vital, stærk, have masser af energi og være fri for de værste skavanker. Det er mit resultat efter 4 måneders bootcamp hos Lotte Arndal og hendes dygtige team.

Det er svært at få armene ned. Men hvorfor skal de også det?
Gennem mange år har jeg ’stalket’ Arndals Boot Campforløb, og været imponeret over resultaterne. Og jeg har tænkt, at det nok ikke var noget for mig. Det kunne jeg godt selv klare. Men omstændigheder i efteråret 2015 gjorde, at jeg tog en beslutning om at gøre noget godt for mig selv og meldte mig til Boot Campen.

Det eneste jeg har fortrudt er, at jeg ikke har gjort det noget før
Det har været et lærerigt og meget professionelt tilrettelagt forløb, hvor jeg hele tiden har følt mig taget godt af. Jeg har oplevet en høj grad af omsorg og engagement, der, tillige med en stor fleksibilitet, har sikret, at programmet løbende blev skræddersyet til mig og tog hensyn til de behov og skavanker, jeg havde.

Min Boot Camp slutter ikke her
Jeg ønsker, at bevare mine resultater mange år fremover og få et dejligt og aktivt seniorliv med masser af energi. Derfor er jeg forsat hos Arndal med løbende målinger, programlægning og opfølgningssnak med Lotte. Jeg har fundet ud af, at det fungerer godt for mig.