Ida Petersen

Direkte målbare resultater efter 12 ugers bootcamp med Lotte Arndal ved roret er 10 cm mindre talje, 3 cm mindre lår og ikke mindst et kondital forbedret med 37,4% fra Middel til Super 😊😊😊

Jeg har altid dyrket sport og været i god form.

Men i forbindelse med, for nu at være helt ærlig, 50-års krise, en voksende vinreol der pludselig var i spil dagligt og et krævende job, så jeg mig selv med en helt anden og mere rundet kropsform – altså hvis jeg overhovedet kiggede mig i spejlet i hel figur 😉!!!

Jeg kendte flere, der havde været igennem bootcamp hos Lotte og havde set fantastiske resultater, men havde ikke rigtig selv kunnet finde energien. Et sommerfoto i badedragt gjorde forskellen og hvor har jeg nydt det.

I løbet af de første fem uger kom vægten på plads og forholdsvis hurtigt tonede min krop sig også, da den godt vidste, hvad det ville sige at træne.

Lotte satte fuldt fokus på kost – dette ud fra enkle principper som gjorde, at ikke hele familien behøvede leve totalt asketisk, sammen med skræddersyet træning og top-motiverende og anerkendende tilgang – kombineret med faktuelle målinger.

Det er helt rigtig at kalde forløbet en pensionsopsparing i en god og sund livsstil.