Heidi Sejersen

Tabt 11,7 kg. Reduceret min fedtmasse med 19 procent og mit taljemål med 20 cm.

Efter at have født tre børn, besluttede jeg mig for, at nu måtte det være tid til at komme i form. Jeg har prøvet mange ting for at tabe mig, men aldrig noget så gennemført som Arndal Body Boot Camp.

I 1996 brækkede jeg bækkenet, hvilket jeg så lige siden brugt som undskyldning for ikke at kunne hverken løbe og træne. Men nu kan jeg løbe 5 km og lave den vildeste styrketræning. Det er en kæmpe sejr, og jeg har aldrig været i bedre form. Jeg har trænet 5 gange om ugen, og jeg er faktisk begyndt, at kunne lide det. Det havde jeg aldrig troet var muligt. En anden ting, jeg har opdaget er, at styrketræningen regulerer min appetit, hvilket jo er en kæmpe fordel, når der skal tabes nogle kilo.

Det har til tider været MEGET hårdt, men det har været det hele værd. Jeg øver mig stadig i at spise efter 80/20 reglen, og jeg har nu flere gode end dårlige dage. Jeg er blevet bedre til at mærke, hvornår jeg har spist nok. Jeg har helt skippet Coke Zero, som jeg ellers drak stort set hver dag. Jeg er ved at få et fornuftigt forhold til søde sager. Det eneste, jeg nægter at skippe, er min Latte, men jeg har indgået et kompromis der hedder max én om dagen.

Jeg har tabt 12 kg, er 8 cm mindre om låret og 20 cm om taljen, men hvad vigtigere er, jeg har fået en helt anden holdning og selvtillid.