Flemming Hjartvid

Jeg har tabt 9 kilo og fået en helt ny energi, der påvirker mig positivt i alle retninger.

Sidste chance! Sidder i sofaen for fire måneder siden og er langt fra tilfreds med mig selv og min fysiske tilstand, da min dejlige kæreste læste en artikel om Arndal Body Boot Camp – det vakte straks min interesse og næste morgen havde jeg tilmeldt mig hos Lotte. Ingen tvivl, det var sidste chance for mig for at få en ”normal” krop igen.

Jeg er ikke blevet skuffet. De sidste tre måneders rejse har været en lang positiv oplevelse på rigtig mange områder: Jeg har tabt ni kg, er blevet delvis tilfreds med min fysik og har forbedret min kondition markant. Jeg mener nu, der stadig er et stykke arbejde, der skal gøres, og derfor har jeg også meldt mig til Arndal Body Boot Camp II.

Herudover har fået en helt ny energi, der påvirker mig positivt i alle retninger – familie, venner og job mm. Jeg har forstået værdien af at spise den rigtige kost, og at det giver mening og synlige resultater at leve efter de nye regler.

Det har ligeledes været en stor fornøjelse at være sammen med Lottes meget dygtige personale. Der er altid en positiv ånd og alligevel en stram styring af os deltagere. Der bliver givet direkte og ærlige tilbagemeldinger på vores indsats. Vi er her for at yde og for at skabe resultater – den helt rette ånd for mig. Tak for første runde. Jeg ser frem til næste udfordring på Body Boot Camp II.