Fatiha Thiam

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Fatiha Thiam”][vc_column_text]

Bootcampen hos Lotte var en eye-opener. Udover at tabe en del kilo, som gemmen årene havde sat sig godt fast, har jeg for første gang oplevet min kondition gå fra middel til god på en struktureret måde, som ikke kræver uoverskuelige lange løbeture.

 

 

Jeg har altid trænet
Jeg har altid trænet meget, løbet meget og bildt mig selv ind, at jeg spiste sundt. Jeg spiste i hvert fald mindre og mindre, og måtte efter mange travle år og høj rejseaktivitet erkende, at vægten var ude af kontrol. Jeg har aldrig været tyk, men måtte konstatere både at tøjet sad for stramt og jeg var blevet for tung, og det var nok ikke kun muskler, der vejede.

Jeg har fundet balancen
Jeg har lært meget under mit forløb hos Lotte, men det mest relevante for mig, har helt sikkert været at lære, hvor balancen skal ligge for mig, min krop og min livstil.

At finde den mængde mad, bevægelse og den træningsintensitet, som passer ind i mit liv på et givet tidspunkt, har givet ro. Det har frigivet tid og energi, som kan bruges konstruktivt på andre ting.

Nu ved jeg, hvordan jeg skal træne for at vedligeholde min form. Jeg har lært at leve sundt og kunne spise et, to eller tre stykker chokolade, når jeg har lyst.

Jeg har indgået våbenhvile med min egen krop og lært at samarbejde konstruktivt med den, for at nå mine mål. Jeg er sikker på, at det bliver en kæmpe styrke i fremtiden, og jeg vil helt sikkert fastholde de gode vaner og principper.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]