Esper Christophersen

Træningen var hårdt, men det nød jeg. At bruge muskler og presse sig selv er en grundlæggende del af manddommen fra vi er børn og hel tilbage til urtiden. En kost med kød i rå mængder, JA TAK, jeg er en mand og ikke en kanin.

I min branche er gode resultater svære at opnå! Med hårdt arbejde kan man komme langt, men med dygtig hjælp og vejledning kan vi opnå exceptionelle resultater. Det samme gælder, hvis du vil opnå gode resultater for dig selv. Lotte og hendes dygtige team leverer den vejledning, som alle kan bruge til at opnå fantastiske resultater. Men som med al slags rådgivning, skal man være villig til at lytte og følge den professionelle vejledning. Lotte har den viden og viljestyrke, så jeg kunne gennemfører min plan og opnå bedre resultater, end jeg havde håbet på eller planlagt. Jeg er i mit arbejdsliv ikke den som normalt følger andre, men her var det vigtigt at jeg havde tillid til, at Lotte og teamet var dem, der vidste bedst.

Motivationen til at starte var min hustru, som havde været på boot camp seks måneder før mig, og de flotte resultater var overvældende. At stå tilbage som den lidt uformelige mand til en smuk kvinde var ikke lige mig, så der var kun det ene alternativ. Jeg ville gerne lige pudses af og fjerne de værste bløde punkter, som var fordelt på kroppen. En bedre kondi var også på ønskelisten. Trapperne på arbejdet var blevet lidt mere besværlige end godt var.

Træningen var hård, men det nød jeg. At bruge muskler og presse sig selv, er en grundlæggende del af manddommen fra vi er børn og helt tilbage til urtiden. En kost med kød i rå mængder, JA TAK, jeg er en mand og ikke en kanin! Argumenterne var logiske og rationelle, jeg skulle IKKE spise 20 kg gulerødder og så 5 kg vandmelon, jeg skulle spise mig mæt i almindelig mad, følge en sund vej uden at blive fanatisk og også have plads til lidt sjov. Så på mange måder passede boot campen til mit temperament samtidig med at det gav mening.

Når det giver mening, er det nemt at følge. For at opnå resultater skal du medbringe dit gode humør og lidt personlig engagement, og så vil du opleve 12 fantastiske uger, som kan forvandle dig mere end du tror.