Dorthe Holm

Vægttab: 7 kg
Reduceret fedtmassen med: 18,3 procent.
Reduceret cm-målingerne med: Arm 3,5 cm. Ben 4 cm. Taljen 15 cm. Bryst 6 cm.
Forbedret konditallet med: 16 procent.

Jeg sad i min juleferie og kiggede i de kulørte blade og mine øjne blev enormt imponeret af nogle fantastiske billeder af Iben Hjejle og Lisbet Østergård, der havde været på boot camp hos Lotte Arndal.

Jeg googlede Lotte og besluttede mig for, at det skulle jeg bare prøve.
Jeg må indrømme, at jeg med årene var blevet en sofa-slasker og trængte alvorligt til at komme ud af døren og få trænet.

Jeg er så heldig i dag at have tabt 7 kg, 15 cm om maven, ligesom mine armes omkreds er reduceret med 3,5 cm. Mit kondital er forbedret, og min fedtprocent er faldet med 18%. Jeg havde aldrig kunne gøre alt dette uden Lottes hjælp og hendes fantastiske personale. Det bedste ved hele forløbet er, at jeg nu kan klare resten selv og ved, at jeg nok skal komme i mål og blive den person, som jeg ønsker at blive, både psykisk og fysisk.

Det har været hårdt, at ændre de dårlige vaner, og de lurer lige rundt hjørnet, men Lotte har hjulpet mig til at få en masse gode vaner i stedet, så min tid som sofa-slasker er SLUT. Jeg har nu mere overskud i hverdagen og er blevet et gladere menneske og en bedre mor for mine børn.
Jeg kan kun anbefale Lottes boot camp og sige god fornøjelse til kommende bootcampere, og at de aldrig vil fortryde at komme på boot camp.

Det er ikke sidste gang, at jeg bootcamper hos Lotte, nej, nu har jeg lyst til mere motion og et sundere liv.

Jeg takker Lotte og hendes fantastiske hold for hjælpen og kan heldigvis kun sige: VI SES!!