Dea Kudibal

Tabt 5,8 kg, 11 cm om maven og 30 procent af fedtmassen.

”Efter at have født min søn var min flade mave forsvundet, og der var kommet 10 kg ekstra på sidebenene. Body Boot Camp gjorde, at jeg kom i gang med at træne regelmæssigt igen og fik fokus på den rigtige kost. Træningen var hård og super effektiv, og det krævede en del selvdisciplin at holde kosten – specielt i begyndelsen. Ved at være en del af et hold var det nemmere at følge træningen og den rigtige kost.

Body Boot Camp blev en kickstart for mig til at komme i gang med en sundere livsstil, som har givet værktøjer, som jeg kan bruge resten af livet. Jeg vil anbefale alle, som i længere tid har ønsket at komme i gang med en sundere livsstil, at påbegynde en Body Boot Camp.

Jeg er nu helt bevidst om, hvad der skal til for at holde min vægt, og hvordan jeg forbliver ”stærk” og har velvære i kroppen. Jeg husker Lottes ord: spis dig slank og træn dig stærk. Det er rigtigt, og det er dejligt at have fået ”formlen” til, hvordan man holder det, så det ikke bare er en kortvarig kur, men en langvarig livsstilsændring”.