Charlotte Weiss

Under forløbet lærte jeg min krop at kende. At kende forskel på dens signaler ved indtagelsen af gode, mættende fødevarer kontra indtagelsen af dem, der påvirker min psyke og øger min trang til søde sager.

Desuden nåede jeg mit mål, nemlig at tabe 10 kg udover de 10 kg, jeg allerede havde tabt, så i alt 20 kg. Jeg var pavestolt, da jeg hoppede i et par jeans i str. 28 (før str. 32). Og da jeg senere hoppede i en str. 27 skinny fit, var jeg ikke til at skyde igennem. Min fedtprocent ændrede sig betydeligt. Jeg tabte 10 cm om livet, og mit kondital rykkede en tak i den bedre retning.

Lotte og teamet var de perfekte samarbejdspartnere. Jeg har mødt nogle skønne mennesker på min tour de Body Boot Camp, og der er blevet grinet meget og højt undervejs. Det bedste ved forløbet var fællestræningen og saunagus OG når man ellers var færdig med sin træning og ikke skulle igennem torturkammerets maskiner, vægte, Sabrina, Lotte etc.

Lottes Body Boot Camp og pigernes kampgejst har bestemt været min måde at tabe mine tarvelige ekstra kilo på. Og jeg gør det gerne igen. Mit mål er at smide yderligere 7 kg, så jeg håber, at Lotte snart opfinder en effektiv måde at give mine attributter et lidt større løft på ?

Af sti af sted. Det er hver en krone og tåre værd!