Charlotte Christoffersen  

Jeg startede hos Lotte med ønsket om at finde fred med min krop og ikke mindst mad og motion. Jeg har følt mig tyk hele mit liv, længe før jeg overhovedet havde et vægtproblem, så jeg vidste problemet i vid udstrækning var i mit hoved – men der havde nu også sneget sig 20 kg på mellem jeg var 18 og 38.

Takket være forløbet hos Arndal er jeg kommet næsten i helt i mål vægtmæssigt, men endnu vigtigere end det, så nyder jeg mad mere end nogensinde fordi jeg indtager det med god samvittighed, og jeg har fundet en tryghed ved min krop fordi jeg ved at den sagtens kan regulere sig selv – alt jeg skal gøre er at lytte til den.

Der er ingen hokus pokus hos Lotte, ingen regler, intet er off limits, og jeg skal ikke stå og lave særlig mad til mig selv eller springe middage over fordi de ikke passer ind min livsstil. Jeg synes faktisk jeg har gjort og spist alt hvad jeg har haft lyst til i perioden, inklusiv nutellamadder i weekenden – dog i mindre mængder og med mere eftertanke og bevidsthed.

Jeg kan umuligt takket Lotte, holdet af ansatte og psykolog Sisse Find Nielsen nok for at sende mig så godt i vej både fysisk og mentalt, jeg har ganske enkelt aldrig haft det bedre.