Cecilie Andersen

“Min kost er en gave”

Jeg valgte at stole på Lotte og hendes måde at leve sit liv på. Jeg besluttede mig for, at hendes ord var lov og fulgte hendes retningslinjer. Jeg har tabt seks kg og reduceret mit taljemål med seks cm, men bedst af alt har jeg fundet en livsstil, jeg kan holde fremover.

Jeg synes, min kost er en gave. Hver morgen fryder jeg mig over mine æg og bacon eller min laks, ved hvert måltid føler jeg mig mæt og tilfreds og sidder tilbage med følelsen af at have fået RIGTIG GOD MAD! Jeg kan stadig forundres over, hvor godt og af hvor meget maden smager uden salt, og jeg er lykkelig for at være fri for cellulitis. Jeg har også fundet ud af, at det ikke er noget problem, at være på ferie eller tage på restaurant. Man kan altid få et godt stykke kød og noget lækkert grønt.

Jeg behøver ikke have dårlig samvittighed, når jeg er væk hjemmefra, jeg kan tage min nye livsstil med mig overalt. Derudover har jeg fået muskler på min krop. Jeg har ikke bare skilt mig af med meget af mit fedt, jeg har også fået flotte markeringer på min krop. Mine armmuskler er kommet til syne, mine ben er mere tonede og min mave er begyndt af vise antydningen af mavemuskler. Det er fantastisk! Det er så motiverende, for ikke nok med, at jeg er blevet tyndere, jeg er også mere stram, stærk – og meget stolt!

Sidst men ikke mindst, har jeg fået det mentale med. Jeg ved nu, at mit forhold til mad har ligget overvejende i det mentale. Jeg har gennem dette forløb fået stillet nogen spørgsmål, som har gjort, at jeg skulle forholde mig til min egen sult og mæthed for at finde ud af, hvad de i virkeligheden er, og det har flyttet mange grænser for mig. Jeg er og vil for altid være en Arndal Body Boot Camp’er!