Caroline Maj Hedegaard

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Caroline Maj Hedegaard”][vc_column_text]

Reduceret fedtprocent med 42,5 %. Tabt 6,2 kg. Forbedret kondital med 26 % – gået fra middel til meget god.

 

 

Jeg har trænet en del som ung og altid opfattet mig selv som en ”noget sporty dame”. Men et stillesiddende job havde givet mig trætte skuldre, en graviditet havde sat sine spor, og det var også blevet normalt at hapse to Panodiler 2-3 gange om ugen, for at komme af med en nagende hovedpine.

Jeg var total klar på en Boot Camp
Jeg kunne både se og mærke på min lille 38-årige krop, at jeg i mange år havde spist for meget af det forkerte og dyrket for lidt motion. Og efter at sommerens feriespiseri havde taget overhånd, var det tid til et reality check.

Jeg er simpelthen blevet en spændstig lille satan 
Jeg havde læst mig til, at jeg bare skulle gøre som Lotte sagde. Så som en kvalmende mønsterelev gik jeg ”all in”: Jeg trænede som Lotte sagde. Spiste som Lotte sagde. Trak vejret som Lotte sagde.

Efter 6 uger havde jeg tabt næsten 5 kilo, mit hoved var let og fri for smerter. Vennerne komplimenterede min hud og min udstråling.

Nu efter 12 uger har jeg nået alle mine mål. Jeg har fået en mere rank holdning, en tonet krop, panodilerne er lagt på hylden, og jeg har lært at træne 1 time super effektivt. Med min højde på bare 153 cm er jeg simpelthen bare blevet en spændstig lille satan.

Sund og travl på samme tid
Jeg har lært, at der er plads til det søde, og at travlhed ikke behøver betyde snasket junkfood og Cola Zero. Min undskyldning for det usunde liv har altid været travlhed, men jeg har nu lært, at det sagtens kan lade sig gøre at være sund og travl på samme tid. Det søde skal bare være i mindre mængder og brandlækkert.

Jeg blev ført igennem et 12 ugers koncept ”der bare virker”, hvis man altså selv er klar til at arbejde for det.

Lotte ser dig 
Selvom Lotte ser mange, ser hun dig. Hun er skrap, kærlig, og hendes hold af personlige trænere er super kompetente og har god karma, god humor og god energi. Hos Arndal finder du en vanedannende, hyggelig og ukrukket stemning.

Jeg er fan – nu og altid.