Camilla Østergaard

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Camilla Østergaard”][vc_column_text]

Tabt 13,2 kg. Reduceret fedtmassen med 34,2 procent, taljemålet med 18,5 cm og forbedret mit kondital med 56 procent.

 

 

Eventyrligt?!

Min forvandling har på alle måder været eventyrlig, men eventyrlig i en anden forstand end Den Grimme Ællings forvandling, og Askepots. For Arndal Body Boot Camp er omdrejningspunktet ikke biologisk modning eller et kortvarigt trylleri, der ophører ved midnat. Lotte Arndal svinger ikke nogen tryllestav, men hun kender alligevel de hemmelige formularer, der fører til eventyrlige resultater – og hun deler dem gerne, de kræver blot ekstremt hårdt arbejde.

Da jeg påbegyndte Arndal Body Boot Camp, havde jeg en bagage bestående af tre fødsler, adskillige ekstra kilo, elendig kondi, dårlig, rødlig hud og lavt energiniveau – og som følge deraf også dårligt og svingende humør.

Jeg havde gennem lang tid (altid) prøvet at få styr på den nedadgående udvikling, men var efterhånden ved at tro på folk, når de fortalte, at ”sådan ser man bare ud efter tre fødsler!”. Men det er heldigvis ikke sandt! Min deltagelse i Boot Camp Arndal er et bevis herpå. Det ikke er for sent at rette op på sin forsømte krop – blive slank og være i god form – heller ikke efter tre fødsler.

At tilmelde mig Boot Camp Arndal lå dog ikke lige for. Jeg så ikke mig selv som en af de kvinder, der a la dokumentar-tv havde brug for hjælp. Jeg skulle jo blot spise sundt og motionere lidt. Men jeg havde brug for hjælp, hjælp til at sætte kost og træning i system, og jeg havde brug for støtte og opmuntring for at lykkes.

Jeg har nu tabt 13,2 kg, som er en tredjedel af min samlede fedtmasse,18,5 cm om maven, 5 cm om armene og 9 cm om lårene. Mit kondital har forbedret sig fra ret lavt til meget godt. Jeg har masser af energi, og jeg er blevet afhængig af træning og tager gerne i træningscenteret eller en runde om søerne, når børnene er puttet. 
 Deltagelsen i Arndal Body Boot Camp har fået mig til at kunne se mig selv i øjnene igen.

Jeg skylder Lotte en kæmpe tak. Én Body Boot Camp er for mit vedkomne slut, men træningen fortsætter – fortsat med Lottes støtte.