Britt Tychsen

Tabt 6,8 kg., reduceret fedtmassen 46,5 procent, mindsket taljemålet med 8 cm og låret med 5 cm, samt fået rettet ryggen op med 9 grader.

Zapper-generation, selviscenesættelse, egoistisk, bekræftelsessøgende, forandringsparat, modig, åben og veluddannet.

Det er blot nogle af de ord, der bliver hæftet på min generation. Og jeg kan tydeligt genkende mig selv og mange af mine gamle vaner. Selviscenesættelse og en evig stræben efter bekræftelse har i mange år drevet mig ud i en umenneskelig træningsrutine i jagten på den perfekte krop. Jeg har zappet frem og tilbage mellem utallige træningsformer, kurer og diæter. Jeg var en sand træningsnarkoman og havde i mange år hærget min krop med umenneskelige mængder træning, ja, næsten på elite plan, dog uden et sportsligt mål for øje. Min kost var ligeledes et kapitel for sig, for slet ikke alt tale om min vejrtrækning. Hele min krop skreg af stress, ikke kun pga. af overtræning, men også manglende søvn, evig arbejde og en selvopfundet ADHD-tilstand.

Så da jeg i min evige zappen faldt over Lottes tilbud, var jeg klar til forandring. Mit ønske var at blive genfødt, altså starte helt forfra og genvinde en sund og stærk krop. Så det var vildt angstprovokerende at lægge hele sin krop i hænderne på en vildt fremmed, når 80 % af ens identitet har været træning og kost. 
Og katastrofen var stor, da Lotte startede med at fratage mig stort set al træning for dernæst at ordinere fiskeolie, tre store måltider og vejrtrækningsøvelser. Hvad fanden sker der her????! Jeg vil jo have en sund, slank krop og ikke trille herfra som en sumobryder. 
 Men jeg er modig og åben, så det skulle stå sin prøve, og jeg er bestået med et stort, fedt 12 tal.

Et wake up call af dimensioner. Lotte har i bogstavelig forstand sat sig på mig, hun har vendt total rundt på mine gamle rutiner med sin anbefaling om mindre træning, mere mad/ protein, og allerede efter de første 2-3 uger, mærkede jeg en forskel, og ved midtvejstesten var jeg allerede i mål.

Det har været det vildeste forløb, jeg har oplevet på så mange områder og niveauer. Jeg er blevet en ny udgave af mig selv. Mad har også fået en hel ny betydning for mig og er ikke længere en fjende, der skal trænes væk, men en vigtig byggesten, der sikrer mig energi og overskud i hverdagen og ikke mindste glæde ved at træne.

Kæmpe tak til Lotte og hendes team for at hive en zappende, egoistisk og stresset Y’er ned i gear, og give hende et helt nyt liv med plads og ro til at værdsætte andre ting i livet, end stræben efter at opfylde sin egen perfektionisme.