Brian Munk Andersen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Brian Munk Andersen”][vc_column_text]

Resultat efter 12 uger: Vægttab 10,9 kg og 11 cm mindre om livet.


 

 

“Haaalleluja” – sådan siger mange af mine nærmeste til mig. Og det er bestemt ikke, fordi jeg omgiver mig med specielt religiøse mennesker. Tværtimod. De siger det som kommentar til min nye levevis, og det, at jeg simpelthen ikke kan lade være med at fortælle om mine erfaringer og nyopdagelser. Hele tiden! Jeg kan da sagtens høre, at det lyder som om, jeg er blevet optaget i en religiøs sekt – en sekt af den absolut krobsbevidste slags, naturligvis. Men det er akkurat sådan det er. Allerede fra første dag er man som deltager ikke i tvivl: Dette bliver starten på resten af dit liv! Intet mindre. Og sådan blev det kun ved, fordi det professionelle hold inspirerer til et engagement og en vedholdenhed, som jeg ikke har oplevet siden min kåde ungdom. Det samme gælder de ændrede kostvaner. Jeg har mindst tusind gange før truffet beslutninger om ændrede kostvaner, som har varet fra kl. 6 om morgenen til hen på eftermiddagen… Men denne gang er det helt, helt anderledes. I nærmest Femina-stil er jeg blevet optaget af spændende opskrifter på fabelagtige retter, som jeg bare MÅ dele med andre, som da heller ikke skal snydes for de skønne madoplevelser. Men sådan er det! Jeg må bøje mig og folde min grovkornede skepsis fint sammen. Min fortravlede hverdag som selvstændig har været et perfekt værn imod de gennemgribende kostændringer og en endnu bedre undskyldning for ikke at kunne træne jævnligt. Det værn har kun beskyttet min dårlige samvittighed – men udgjorde en trussel mod mit helbred og min trivsel. Det ved jeg nu, hvor Arndal-holdet fik mig klædt af til skindet – mentalt ihvertfald. Og ja, nu har jeg set lyset. Jeg ved, hvad der skal til, og jeg nyder det!

Der er ingen tvivl om, at Arndal Body Boot Camp er en “vækkelseskult” for deltagerne, hvad enten man vil det eller ej, for Boot Camp er altså livsforandrende. Til det absolut bedre. Meget bedre! Ikke kun hvad angår fysikken. I starten af forløbet er det de fysiske forandringer, som er synlige og driver værket. Men forløbet påvirker dig også mentalt, og undervejs i forløbet skifter det, sådan at betydningen af de mentale forandringer overstiger de gode fysiske resultater. Selvværd, personligt overskud, positivitet og især stolthed øges markant undervejs! Og jeg føler enormt stor stolthed over at kunne kalde mig selv for “tidligere Body Boot Camper”! Også mine omgivelser bestyrker mig, idet jeg undervejs har fået – og stadig får – mange uopfordrede komplimenter og positive, motiverende kommentarer.

Om jeg er tilfreds med at have tabt hele 10,9 kg og reducere mit balje-mål til talje-mål med 11 cm? Ja, da, klart! Men det betyder jo ikke, at jeg er ved vejs ende! Tværtimod, så er jeg lige begyndt på resten af mit liv! Og jeg vil altid følge Arndal, som kickstartede denne livsforandrende proces!