Annette Elkrog

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Annette Elkrog”][vc_column_text]

Juni 2014 afsluttede jeg 12 ugers Boot Camp hos Lotte. Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg blev super-fit, kom i mit livs form og gik i bikini med en selvtillid, jeg aldrig havde haft før (trods mine 40 år)

 

 

3 uger til bikini
Forude ventede en skøn solferie, men bikinien fra sidste år var blevet et par kilo strammere. Argh! Hvor pokker kom de fra? Var aftenmåltiderne blevet større og større og hyggeaftenerne med chokolade flere og flere…

Jeg kontaktede Lotte med det samme: ”What to do?? Jeg har 3 uger til bikini – vil du hjælpe mig?” Og Lotte svarede, at hun naturligvis var med mig til målet.

Vi gik i gang.

Jeg trænede og tog billeder af ALT, hvad jeg spiste. Næsten 
Lotte svarede på hvert et billede, jeg sendte. Både når det var rigtig godt og når der var plads til forbedringer.

Blev ikke på noget tidspunkt fanatisk. Der var endda plads til både bacon, pizza og champagne så længe, der så blev rundet godt op af grøntsager.

Allerede efter 1. uge bød weekenden på fest, masser af (usund) mad og masser af alkohol. Jeg valgte at tage det hele med og undlod at sende billeder.

Mandag var jeg ikke just stolt af mig selv og spurgte Lotte om hun stadig gad at bruge tid på mig. Svaret kom hurtigt: ”Jeg er med dig til målet” Tak!

Jeg skruede op for tempoet til træning og stillede endnu mere skarpt på maden. Og mere skulle der ikke til! Med Lotte i ryggen blev målet nået og endda flere dage før afrejsen.

Tak Lotte 
For at tro på mig, for at være med mig og for din enestående evne til at møde mig, der hvor jeg var.

Du fik mig til at føle, at mit mål var vigtigt – også selvom det ikke var et stort voldsomt vægttab, store ændringer eller et langt bootcamb forløb. Jeg skulle bare guides tilbage på rette, sunde kurs. Alle burde have en Lotte

(Jeg har siden passet min træning fast 3 gange om ugen. Og elsker det. Alle mine måltider indeholder proteiner og grøntsager. Og det er virkelig nemt.)