Anne Rudbæk

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Anne Rudbæk”][vc_column_text]

Jeg trængte til at ‘tage min krop tilbage’.

 

 

Et par år med travlt job væk fra København, de vante omgivelser og et par helbredsmæssige udfordringer havde sat sig lidt vel rigeligt på sidebenene og på humøret. Jeg trængte til at ‘tage min krop tilbage’.

Lottes bootcamp var fantastisk. Det var selvfølgelig super hårdt fra den ene dag til den anden at lægge søndage på sofaen og søde sager på hylden, spise mindre og anderledes samt træne hårdt og meget.

Men der var forholdsvis hurtige resultater, og efter de tre måneder var jeg i mål:

  • Igen at kunne passe mine kjoler og jeans.
  • Føle mig godt tilpas i min krop.

Jeg har fået nye gode vaner
I dag er der balance i tingene, og der er (igen) plads til kage og cocktails. Jeg har genfundet lysten til og glæden ved træning, og jeg mærker hver dag, hvad bevægelse gør for både min krop og min sjæl.

Jeg spiser salater med laks eller oksekød til morgenmad, og jeg har købt regntøj, så der ikke længere er en god undskyldning for at tage bilen fremfor cyklen.

Jeg har erfaret, at de nye vaner ret nemt og naturligt kan kombineres med min travle hverdag.

Den perfekte balance mellem ‘eget ansvar’ og ‘blive holdt i hånden’
Selvfølgelig var det kun mig selv, der kunne gøre det. Men Lotte & Co var med konstant med på sidelinjen med motivation, oplysning, hjælp og professionalisme. Jeg er overbevist om, at det er grunden til, at jeg lykkedes med at få min krop tilbage og kan bevare den.

Jeg er fan – og er helt sikkert på en 2’er på et tidspunkt:-)