Anette Trads

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Anette Trads”][vc_column_text]

Hovedpiner 5 dage om måneden var hverdag før forløbet.
Reduceret fedtprocenten med 28,7 procent.

 

 

Min deltagelse i Lottes boot camp var ikke en længere planlagt begivenhed, men derimod en impulsiv indskydelse, jeg fik, da jeg i januar modtog en mail om ledige pladser på februarholdet.

Egentlig havde jeg ikke det store behov for at tabe mig og var heller ikke i katastrofal dårlig form. Derimod led jeg ofte af hovedpine, som jeg godt vidste skyldtes mine dårlige spisevaner, der bestod af en kost, hvor morgenmaden blev udeladt og erstattet med kaffe, cola og evt. lidt sødt op af dagen. En fastere figur var også på ønskelisten. To graviditeter har fået min mavemuskel til at dele sig på midten (diastasis), og min mave var så svag, at jeg ikke kunne udføre en eneste af de øvelser, som Lotte i første omgang havde planlagt for mig i mit træningsprogram.

Alt dette blev der hurtigt lavet om på. De første seks uger blev der afleveret kostdagbog, og nu var der tre store måltider om dagen. De tilbagevendende hovedpiner forsvandt allerede efter uge 2, og jeg har ikke haft hovedpine siden!

Kroppen var også under ombygning. Især maven ændrede gradvis (og forbløffende hurtigt) udseende og styrke. Adskillige åndedrætsøvelser og maveøvelser (der i et fitnesscenter ligner alt andet end en maveøvelse) viste sig at være yderst effektive. Desuden forsvandt fedt fra arme, hofter og ben hastigt.

Takket være Lotte og hendes team har jeg fået integreret nye vaner i mit liv, som er kommet for at blive. Jeg spiser morgenmad hver dag, og mine måltider er sat helt anderledes sammen end før. Der er stadig plads til det søde, så jeg lider ingen savn her. Træning kan jeg slet ikke undvære, jeg er vel nærmest blevet afhængig.