Anand V

Efter 12 usunde år med en usund livsstil, har jeg nu tabt 13 kg og måler 18 cm mindre om livet.

Alle har prøvet det med at have nogle klare mål for at tabe sig, og alle har prøvet alligevel ikke at kunne leve op til disse mål. I slutningen af januar er medlemskabet i fitnesscentret ubrugt og skabet fyldt med sportsudstyr, der er blevet brugt én gang.

Når man beslutter sig for at tabe sig, er det ikke nok at melde sig ind i et fitness center og købe det nødvendige udstyr. Man skal tvinge sig selv til hver eneste dag og hver eneste uge at leve op til sine målsætnigner. Det er ikke nemt at genneføre alene.

Boot Camp-programmet var en åbenbaring for mig. Lotte og hendes team var så besluttede på at få mig til at holde ud dog blive ved, også når jeg var ved at miste troen på det. De gav mig den motivationen og støtte, der skulle til for at blive ved. Jeg blev en del af en gruppe mennesker, der alle havde samme mål: At blive sig selv igen og at finde den form, vi ved det er muligt at opnå.

Allerede efter 14 dage begyndte folk at kommentere, hvor meget jeg havde ændret mig, og efter 12 uger havde jeg fået en ny krop. For sjov sagde jeg, at Boot Camp havde givet mig et nyt problem: Jeg var nødt til at skifte hele min garderobe ud (bortset fra sko, sokker og slips!). Men det er med et smil på læben, jeg køber nyt tøj nu. På grund af 12 år med en usund livsstil var jeg en størrelse XXL. Efter bare 12 uger med Boot Camp kan jeg nemt passe en størrelse M. Jeg er kommet af med 18 cm om livet tog har tabt 13 kg.