Vivian Jonassen

Tabt 14 kg. Reduceret fedtprocenten med 28 procent og taljen med 26 cm.

Vivian

Jeg var bare gået fuldstændig i stå efter min 3. graviditet. Tog 35 kg på under graviditeten og kunne simpelthen ikke tage mig sammen efterfølgende til at få trænet og spise sundt. Jeg vidste godt, hvad der skulle til, men kunne ikke komme i gang. Jeg havde mange undskyldninger for ikke at gøre noget ved min tilstand, som ud over for mange kilo også betød ondt i knæ, ryg og skulder samt alt for dårlig søvn om natten.
Jeg havde flere gange læst om Arndal Body Boot Camp, og kendte flere som havde trænet hos Lotte, så jeg var sikker på det var det rigtige for mig. Og det var det! Det var fantastisk igen at få trænet og allerede efter tre uger var alle min skavanker væk, hvilket var utrolig motiverende for mig.
Jeg kan stadig have svært ved at spise de rigtig måltider hele tiden, men når jeg passer min 3 gange træning om ugen, har jeg det super godt. Jeg ved, hvad der skal til med kosten, og hvis jeg synes, jeg har haft lidt for mange ”festdage”, så tænker jeg tilbage på alt, hvad Lotte lærte mig og ser billeder af fordelingen på tallerkenen, og så er jeg igen på rette spor.