Trine Skotte

Jeg kan sætte et stort DONE ved alle mine målsætninger, og jeg er så glad for mit nye jeg.

TrineSkotte

Jeg havde i et halvt års tid været på Lotte blog og holdt et øje med alle de boot camperne der dukkede op med flotte slanke kroppe.. Jeg ville rigtig gerne, men havde min tvivl om jeg kunne få det hele til at gå op, om jeg havde tiden til det, mor til 2 små børn, lederjob og en kæreste, som til tider rejser en del. Jeg skrev en mail til Lotte, for at høre om de muligheder, der nu var og med de forudsætninger, jeg havde, Lotte skrev tilbage, at det bestemt var muligt at forene familielivet med træningen, og jeg må give hende ret ?
Jeg kan huske mit første møde med Lotte, jeg var meget spændt – hvad ville dommen være? Lotte var meget ærlig: Du er en lille nips med alt for meget fedt på din krop. Sådan så var vi i gang… ? Ingen ordentlige mavemuskler, dårlig holdning, og hel skæv til at trække vejret ? jeg fortalte Lotte, at jeg havde oplevet flere gange at folk spurgte mig, om jeg var gravid, jeg regnede nok med at Lotte ville sige, hvad er det for noget pjat, men hun sagde, det kan jeg godt forstå, at folk gør, okay…… så fortalte hun, at jeg havde det som man kalder for et brokhul, for de fleste kvinder trækker det sig sammen efter en graviditet, men altså ikke får mig.. ? Så der var nok at tage fat på..

Jeg havde 4 målsætninger:

  1. Løbe 5 km på under 30 min/ 10 km på under en time
  2. Få motionen ind i min dagligdag og holde den
  3. Gøre min mave mindre og trænet
  4. Tabe 5 kg

Hvad har jeg så opnået på min boot camp? Jeg har fået et nyt syn på mit liv, har fået øjne op for, hvor vigtigt det er, at få den rigtige kost, hvor meget mere energi, jeg får ved at motionere, og hvor vigtig det er, at jeg passer min seng og får mine 8 timers søvn (når børnene ellers tillader det) Hvordan har det så været at forene familielivet og den nye livsstil? Det har været ok, det kræver planlægning, og det kræver, at man slipper ”offerrollen” – jeg skal lige ordne vasketøj, jeg skal lige rydde op, jeg skal lige… og så videre – nej, tag træningstøjet på og kom af sted, vasketøjet er der også, når du kommer hjem. Jeg har trænet 3-4 gange om ugen blandet løb og styrketræning, jeg spiser grønsager til alle mine måltider og masser af protein – kan man så ikke spise boller i Karry med sine børn mere? Jo, det kan man godt – jeg spiser bare kødbollerne og så tager jeg nogle grøntsager til. Så kosten behøver ikke at være raketforskning ?

Jeg er blevet stærk fået muskler og ikke mindst jeg har fået mange mavemuskler – jeg har lært at lave mavebøjninger på den rigtige måde, så brokhullet ikke bliver større, og min mave er blevet mindre og ikke nær så rund mere. Jeg er blevet mere rank og har fundet ud af at trække vejret heeeelt ned i maven ahhh. Jeg har lært så mange nye fantastiske øvelser, og fællestræningen – jo, den er megahård og giver så meget styrke og kondition. Jeg går stadigvæk til fællestræningen, jeg løber og styrketræner, så motionen er blevet en del af min hverdag.

Jeg kan sætte et stort DONE ved alle mine målsætninger, og jeg er så glad for mit nye jeg, og jeg håber, at Lotte vil sige: du er stadigvæk et lille nips nu med meget mindre fedt ?