Torsten Larsen

Jeg er simpelthen blevet afhængig af at træne. Det troede jeg ALDRIG, at jeg skulle skrive.

Torsten_Larsen

Så gik der lige 12 uger – hold da fest, hvor er det gået hurtigt.

Jeg er ovenud lykkelig og meget tilfreds med denne rejse, vi har taget sammen. Der er sket mange sjove ting med mig på de 12 uger. Fx er jeg gået fra tre til seks kopper kaffe om dagen til nul! Og jeg er gået fra en halv til en hel liter sodavand om dagen til ca. et glas om ugen. Og dét helt uden noget drama. Jeg savner det overhovedet ikke, det er sgu da vildt. For 12 uger siden var det selvsagt en væsentlig del af mit daglige væskeindtag. Det er nu udskiftet med vand og the – og det smager DEJLIGT.

Jeg har stadig nogle personlige udfordringer mht. maden, men det lader jeg mig ikke gå på af, da der er sket andre, vigtigere fremskridt for mig på disse 12 uger.

Jeg er simpelthen blevet afhængig af at træne. Det troede jeg ALDRIG, at jeg skulle skrive. Da jeg læste om det i testimonials fra andre boot campere, tænkte jeg, det bare var noget, de skrev uden egentlig at mene det, men nu er det mig, der skriver det og i den grad mener det. Hvis der går mere end tre dage imellem mine træningsture i den skønne Arndal Spa & Fitness, som jeg er blevet medlem af efter boot campen, bliver jeg simpelthen i halvdårligt humør, og må ned og træne for at føle mig godt tilpas igen. Det hjælper også helt fantastisk, hvis jeg er stresset, og jeg går altid glad og afslappet derfra.

Lotte er en stor kapacitet inden for sit felt. Man er ALTID sikker på, at hun ved, hvad hun laver, og man føler sig helt tryg ved de øvelser, hun sætter én til. Derudover er jeg vild med, at vi næsten ikke bruger maskinerne, men bruger kroppens vægt, balance osv. til mange af øvelserne. Det føles meget rigtigt for mig og giver mig en god følelse af, at det er mange forskellige steder i kroppen, der trænes på samme tid, i stedet for KUN at træne fx overarme, når man sidder fastklemt i en eller anden maskine. Hele personalet er meget kompetent, og hvis man er i tvivl om et eller andet, kan man altid spørge en af medarbejderne.

Den ugentlige fællestræning er heftig, og netop fællestræningen er et super godt eksempel på, at vi i boot campen lærer at bruge hele kroppen i øvelserne. Vi hopper, trækker hinanden rundt på håndklæder og alt muligt andet, og det er HÅRDT, selvom der stort set ikke er nogen vægte eller maskiner med i det. Efter en times fællestræning er man godt brugt. Da vi startede boot campen og havde første fællestræning i uge tre, kan jeg huske, at jeg tænkte: Så tak – så er vi vist i gang.

Personligt har jeg i løbet af boot campen forbedret min armbøjnings-procent med 733! Det er jo helt vanvittigt! Jeg startede godt nok også langt nede, men det er altså en stor sejr for mig. Jeg er kommet op i normalgruppen for kondital. Jeg lå langt under normalen for min alder for 12 uger siden, og selvom jeg kun har tabt ca. fem kilo, har min krop og kropsholdning ændret sig radikalt.

Kære Lotte – TAK! Hvor er jeg glad for, at jeg har lært dig at kende.